Liga 1

Final de drum în Liga 1? Anunț devastator: „Toți jucătorii vor pleca până luni! Nu mai putem. Federația ce face?”

+7 Foto
Ioan Filip (32 de ani) susține că până luni nu va mai rămâne niciun fotbalist în lotul medieșenilor, din cauza problemelor financiare.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 februarie 2022

CFR Cluj s-a impus în deplasarea cu Gaz Metan, scor 2-1, printr-un gol marcat la ultima acțiune de Cristian Neguț (26 de ani). Ioan Filip (32 de ani) susține că până luni nu va mai rămâne niciun fotbalist în lotul medieșenilor, din cauza problemelor financiare. 

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis să o depuncteze pe formația antrenată de Ilie Poenaru, din cauza datoriilor pe care le are către Ronaldo Deaconu, jucător care a plecat de la Gaz Metan pe 27 ianuarie. Fotbaliștii trebuie să recupereze patru salarii restante, iar situația pare fără ieșire. 

Ioan Filip, după Gaz Metan - CFR Cluj: „Toți jucătorii vor pleca până luni”

„Din păcate am luat un gol pe sfârșit, o neatenție. Noi suntem într-o situație foarte grea. Probabil luni vom pleca. Nu știu dacă o să mai rămână vreun jucător la echipă. Toți vor pleca! Nu se poate așa. Avem 4 luni restante, nu poți rămâne atâtea luni fără bani. Până în iunie se fac 9... 

Nu se mai poate! Am fost păcăliți, am fost mințiți, am avut încredere, dar gata. Ieri a fost o ședință, dar trebuie să se ia o decizie rapidă. Luni toată lumea vrea să plece, speră să plece. Nu va mai veni nimeni. 

Probabil vor rămâne doar cei din Mediaș. De ce să mai rămân aici? Să stai 10 luni fără bani e greu. Toți avem familii, avem copii. O repet, Federația trebuie să facă ceva. Noi, jucătorii, trebuie să luăm atitudine, să facem ceva. Să avem o garanție. Altfel nu se mai poate. Jucăm pe burta goală... Am avut o perioadă în care am dominat campioana. Asta înseamnă că avem caracter”, a spus Ioan Filip, la Telekom Sport. 

+7 Foto
Foto: Imago

Foto: Imago

Clasamentul Ligii 1, după Gaz Metan - CFR Cluj 1-2

Cu victoria obținută astăzi, CFR Cluj ajunge la un total de 64 de puncte. Gaz Metan, în schimb, rămâne pe 14, cu 22 de puncte.

VIDEO FCSB sau CFR? Dan Petrescu, despre viitorul lui Billel Omrani: „Asta mi-a spus”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.