Liga 1

Hagi trage un nou semnal de alarmă: „Suntem în groapă! Plângeți toți la televizor! Lăsați vrăjeala cu «uite ce a făcut Hagi»” » Ce soluție propune

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 februarie 2022

După victoria obținută de Farul cu FC Voluntari, 3-0, Gică Hagi a susținut o conferință de presă maraton, de aproape 40 de minute, în care a vorbit despre cele mai importante probleme din fotbalul românesc.

După ce a dezvăluit care e situația lui Ianis Hagi și a vorbit despre nevoia de investiții în sport, „Regele” a făcut o radiografie dură a situației din fotbalul românesc.

VIDEO Gică Hagi: „Nu mai plângeți, că vă văd cum plângeți!”

>

Antrenorul Farului spune că este nevoie ca echipele din Liga 1 să aloce bugete importante pentru Centrele de Copii și Juniori și să existe astfel de academii în toată țara.

„Hai să vorbim despre detaliile concrete, despre cum devenim alții. Noi trebuie să devenim alții. Nu mai merge așa! Dacă nu, nu mai plângeți. Că vă văd pe toți că plângeți la televizor! Toți plângeți și văd numai lucruri negative. Plângem la televizor și spunem că nu avem, că nu putem că nu e...

Poți construi ceva cu «nu»? Te duci în groapă. Și deja suntem în groapă. Vă zice Hagi azi că suntem în groapă. Suntem în groapă! Să vedem când ieși...

Lăsați vrăjeala cu «Uite ce a făcut Hagi la Ovidiu». Lăsați-o. Academii trebuie să fie în toată țara. Academiile înseamnă Centre de Copii și Juniori. În prima ligă trebuie să fie societăți private, aranjate și cu bugete. Domnilor, dacă vreți calitate, hai să facem bugete. 

Vorbim de bazaconii și după vrem ca fotbaliștii să ajungă în Europa. Cum să ajungă în Europa?!”, a declarat Gică Hagi în conferința de presă.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.