Liga 1

Veste bună pentru Nicolo Napoli » Un titular s-a refăcut și este apt pentru derby-ul Băniei

Nicolo Napoli Foto: Imago

Articol de Viorel Tudorache  —  duminică, 13 februarie 2022

Antrenorul italian Nicolo Napoli (60 de ani) va putea alinia cea mai bună formulă de echipă pe care o are la dispoziție împotriva rivalei CSU Craiova. 

  • Meciul CSU Craiova - FCU Craiova este luni, de la ora 19:55, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look

Absent etapa trecută, la meciul cu FC Botoșani, de joi, scor 3-2, din cauza unei răceli, mijlocașul belgian William Baeten (24 de ani) a revenit la antrenamente și a fost inclus în lot pentru partida de luni seară.

William Baeten este al doilea cel mai productiv fotbalist al nou-promovatei, cu 4 goluri marcate și 3 pase de gol, după vârful Claudiu Bălan (27 de ani), care are 7 reușite și un assist.

De asemeanea, în echipa de start mai revine și fundașul stânga Huyghebaert (33 de ani), care și-a inspășit cu FC Botoșani etapa de suspendare.

Întrebat de GSP dacă îi pregătește surprize lui Laurențiu Reghecampf, Nicolo Napoli a spus: „Surprizele nu sunt bune. Mizez pe forța grupului”.

Nicolo Napoli, fără victorie în fața lui Reghecampf

Meciul de luni este al patrulea în care se întâlnesc Nicolo Napoli și Laurențiu Reghecampf. Bilanțul este două egaluri și o victorie pentru antrenorul CSU Craiova.

  • Steaua - CS Turnu-Severin 2-1 18.11.2012 Liga 1 
  • Steaua - Poli Iași 1-1 27.02.2016 Liga 1
  • Steaua - Poli Iași 1-1 31.08.2016 Liga 1

Cum arată echipele probabile la derby-ul Craiovei

CSU Craiova: 13. Pigliacelli - 5. Vătăjelu, 2. Papp, 6. Screciu, 11. Bancu - 7. Câmpanu, 16. D. Nistor, 14. A. Crețu, 22. Gustavo - 20. Markovici, 9. A. Ivan

FCU Craiova: 31. R. Popa - 2. Negru, 4. Kovacici, 13. Diallo, 5. Huyghebaert - 6. Vl. Achim, 77. Asamoah - 24. Baeten, 10. Bauza, 30. Van Durmen - 9. Cl. Bălan

CSU Craiova - FCU Craiova, arbitrat de Marcel Bîrsan

După cum Gazeta dezvăluia în urmă cu 3 zile, Marcel Bîrsan a fost delegat de CCA pentru a conduce derby-ul Olteniei

Acesta va fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac și Vladimir Urzică. Arbitru de rezervă va fi Iulian Dima.

VIDEO Laurențiu Reghecampf înainte de CSU Craiova - FCU Craiova : „Avem nevoie de seriozitate!”

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.