Liga 1

Stoican, după primul punct la Dinamo: „Am jucat din două în două zile: luni, joi și azi” :)

+31 Foto
FOTO: Alexandra Fechete

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 February 2022

UTA și Dinamo au remizat, scor 0-0. Flavius Stoican (45 de ani) și-a felicitat elevii pentru atitudinea de la Arad și s-a plâns de programările făcute de LPF, chiar dacă la calculele matematice s-a încurcat.

Dinamo a disputat trei partide în această săptămână. Primele două s-au încheiat cu înfrângeri rușinoase, 0-4 la Botoșani și 1-6 pe teren propriu, contra celor de la CS Universitatea Craiova. 

Flavius Stoican se plânge de oboseala acumulată, dar promite, din nou, că situația se va îmbunătăți. 

Matematica lui Flavius Stoican n-a funcționat, după UTA - Dinamo 0-0

„E un punct de moral pentru băieți, un punct care sper să îi descătușeze. Am încercat să iau presiunea de pe umerii lor. Am văzut astăzi o echipă care a alergat până la epuizare, cu doi oameni mai puțini. Noi am jucat și din două în două zile. Luni am jucat la Botoșani, joi cu Craiova, acum la Arad. 

E un punct pentru moral. Nu am urcat în clasament, dar aveam nevoie pentru încrederea noastră. Vrem să câștigăm meciul cu Gaz Metan. Nu va fi ușor, dar avem timp până vineri. Astăzi vreau să fie descătușați, apoi ne gândim. Indiferent de ce se anunță la Mediaș, nu vrea să luăm în seamă. Ei nu mai au nimic de pierdut. 

Sunt motive de optimism. Știam ce potențial au jucătorii mei. De asta am și fost mereu aproape de ei. Trebuia să fac lucrul acesta. Acum continuăm să sperăm că va fi din ce în ce mai bine”, a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport. 

Criticile au venit din exterior, de la oameni care nu sunt în clubul Dinamo. Discuțiile mele cu jucătorii astea au fost, că oamenii vin la stadion să vadă determinare. Pentru ce să fim triști, dacă galeria e aproape de noi? Mă bucur că au înțeles asta
- Flavius Stoican, antrenor Dinamo

VIDEO Topul celor mai severe eșecuri suferite de Dinamo în istorie

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.