Liga 1

Foști internaționali, surclasați la examenul pentru Licența A de fiul unui antrenor dinamovist

George Țălnar (41 de ani), fiul dinamovistului Cornel Țălnar, a fost admis primul la examenul pentru Licența UEFA A, înaintea unor foști internațional precum Lucian Sânmărtean, Vasile Maftei sau Ovidiu Dănănae.

Articol de Viorel Tudorache  —  duminică, 13 februarie 2022

George Țălnar (41 de ani), fiul dinamovistului Cornel Țălnar, ar fi fost admis primul la examenul pentru Licența UEFA A, înaintea unor foști internaționali precum Lucian Sânmărtean, Vasile Maftei, Ștefan Grigorie sau Ovidiu Dănănae, potrivit  „Ziarul Unirea”.

Geoge Țălnar a trecut probele cu media 8,78 (8,82 la practică și 8,74 la teorie). Au fost înscriși 100 de candidați pentru 25 de locuri.

Foști internaționali, surclasați la examentul pentru Licența A

George Țălnar administrează GT Sport Alba Iulia, Școala de Fotbal „Grozav-Țălnar”, scrie sursa citată. 

El a fost implicat activ în fenomenul de minifotbal încă de pe vremea când președintele Federației Române de Minifotbal era Răzvan Burleanu. Din 2018 a intrat și în fotbalul „mare”, ca secund la CS Ocna Mureș, Liga 3.

George Țălnar

Din comisia de testare au făcut parte Lucian Burchel, directorul Școlii Federale de Antrenori (SFA), Răzvan Rotaru (secund la reprezentativa Under 21 a României), Alin Hancăș (lector SFA), Aurel Țicleanu și Massimo Pedrazzini, membri în Comisia Tehnică.

În perioada 7-9 februarie, cei 25 de cursanți au trecut prin primul modul din cadrul cursului de obținere a licenței UEFA A, organizat de Școala Federală de Antrenori (SFA).

400 de leia fost taxă de înscriere la examenul pentru Licența UEFA A

VIDEO Dezbaterea zilei » Cluburile finanțate de stat, cum e și cazul CSA Steaua, ar trebui lăsate să joace în Liga 1?

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.