Liga 1

Brigada lui Cătălin Popa i-a enervat pe toți în UTA - Dinamo! Gol anulat eronat și „roșu” dictat ușor: „Nu respectă distanțarea socială”

În minutul 35 al partidei dintre UTA și Dinamo, la scorul de 0-0, Cătălin Popa a anulat golul lui Filip Dangubic, după o semnalizare eronată a asistentului Adrian Vornicu. „Centralul” i-a enervat și pe „câini”, în minutul 41, când l-a eliminat pe Ehmann.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 februarie 2022

În minutul 35 al partidei dintre UTA și Dinamo (0-0), Cătălin Popa a anulat golul lui Filip Dangubic, după o semnalizare eronată a asistentului Adrian Vornicu. „Centralul” i-a enervat și pe „câini”, în minutul 41, când l-a eliminat destul de ușor pe Ehmann. 

În minutul 35, pe un atac pozițional al celor de la UTA, vârful Karolis Laukzemis a deviat cu capul spre Dangubic. Croatul a preluat ideal și l-a învins pe Cristiano, cu un șut la firul ierbii.

Reușita a fost anulată, după ce asistentul Adrian Vornicu a semnalizat o poziție de ofsaid în momentul devierii. Un stop cadru pe reluările fazei oferite de televiziuni arată că dinamovistul Andrei Radu era cel puțin pe aceeași linie cu mijlocașul arădenilor.

Dangubic, păstrat în joc de Radu / FOTO: Captură @Digi Sport

Decizii controversate în UTA - Dinamo

În minutul 41, „centralul” Cătălin Popa a luat o măsură excesivă, după cum a fost catalogată și de comentatorii partidei, împotriva lui Dinamo. I-a arătat al doilea cartonaș galben lui Marco Ehmann (21 de ani), pentru că ar fi ridicat brațul la nivelului gâtului lui Evgeni Shlyakov.

FOTO: Captură @Digi Sport

Brațul lui Ehmann era într-o poziție nefirească, dar lovitura nu a avut intensitate și nu pare să aibă nici intenție. Apărătorul lateral al celor de la UTA a amplificat contactul și a provocat eliminarea adversarului direct.

Ehmann văzuse primul cartonaș galben în minutul 36, pentru un fault comis asupra lui Dangubic. 

DDB, mesaj ironic după eliminarea lui Ehmann

Fanii-finanțatori din programul DDB au reacționat cu o ironie la eliminarea lui Ehmann: „Cătălin Popa îl elimină pe Ehmann pentru că nu respectă DISTANȚAREA SOCIALĂ și nu poartă mască”.

VIDEO Topul celor mai severe eșecuri suferite de Dinamo în istorie

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.