Liga 1

Ionuț Badea, după 0-0 cu Dinamo: „Au jucat în semicerc, ca la handbal. Nu am pregătit echipa pentru așa ceva”

+31 Foto
Ionuț Badea, antrenor UTA // foto: captură Look Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 februarie 2022

Ionuț Badea (46 de ani), antrenorul de la UTA, a analizat remiza cu Dinamo, scor 0-0

Badea descrie rezultatul drept un „semieșec” și își înțeapă adversara, despre care spune că s-a organizat în defensivă ca la handbal. Totuși, antrenorul arădenilor a salutat modul în care dinamoviștii s-au apărat.

Ionuț Badea, după UTA - Dinamo: „Au jucat în semicerc, ca la handbal”

„Este un semieșec pentru noi, având în vedere că adversarii au jucat cu 2 oameni în minus. Este adevărat că nu am avut timp să pregătesc echipa ofensiv pentru un joc contra unei echipe care joacă în semicerc, ca la handbal. Sunt situații pe care nu prea le poți anticipa, dar au existat momente pe care nu le-am gestionat bine. 

Aveam un plan special pentru jocul lui Dinamo, dar lucrurile s-au schimbat între timp. În 11 contra 11 am avut ocazie de 1 contra 1 cu portarul, plus gol valabil, poate și penalty. Sunt evenimente care pot schimba sau influența soarta unui meci. Nu avem cum să negăm evidența faptului că au fost 9 jucători de la noi care au șutat la poartă, dar nu a fost de ajuns.

În 8 oameni de câmp, era normal să venim cu centrări din lateral, cu țintă, dar asta nu s-a întâmplat. Asta a făcut ca noi să nu plecăm acasă cu toate cele 3 puncte. Îmi pare rău pentru publicul arădean, existau premise pentru o victorie. Nu pot decât să mă declar pe jumătate satisfăcut. Speram în 3 puncte, am luat doar unul. 

Dinamo s-a apărat atent, aglomerat în ultimii 30 de metri, nu a făcut greșeli. Ne-am fi așteptat să comită greșeli, având în vedere că a fost al treilea joc al lor într-o săptămână, dar nu s-a întâmplat asta. Ocaziile pe care le-am avut nu le-am fructificat. Au fost bare, ocazii de 1 contra 1 cu portarul...”, a declarat Badea la Look Sport. 

Citește mai multe știri despre UTA - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.