Liga 1

Dumitru Dragomir, imediat după FCSB - Chindia: „Îi spun lui Iordănescu: ei 3 nu trebuie să lipsească de la națională!” + cine l-a enervat: „Parcă-s bătuți în cap!”

FCSB a revenit în partea secundă a meciului cu Chindia Târgoviște și s-a impus, scor 3-2. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a comentat partida, în direct la GSP Live.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 February 2022

FCSB a revenit în partea secundă a meciului cu Chindia Târgoviște și s-a impus, scor 3-2. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a comentat la finalul partidei, în direct la GSP Live. 

„Meciul mi s-a părut cam de Divizia C, pe onoarea mea. Steaua lui Becali are câțiva jucători de mare valoare. Îi propun lui Edi Iordănescu să îi ia pe cei tineri, vor schimba fața echipei naționale. La Ianis Stoica, la Octavian Popescu și la Petrila de la Cluj mă refer. Acești 3 jucători trebuie să fie obligatoriu la națională!”, a spus Dragomir, la GSP Live. 

VIDEO Dumitru Dragomir, după FCSB - Chindia 3-2

>

Dumitru Dragomir a fost dezamăgit de arbitrajul brigăzii conduse de Andrei Chivulete. 

Catastrofă au fost arbitrii astăzi! Au anulat golul lui Stoica, perfect valabil, apoi au anulat și golul Chindiei, tot perfect valabil. Pe mine nu mă interesează rezultatul, ci greșelile nemaiîntâlnite până acum. În afara de Hațegan și de Kovacs, pe onoarea mea, zici că sunt loviți în cap! Slabi rău de tot!
- Dumitru Dragomir

VIDEO Președintele Chindiei, despre interesul lui Gigi Becali pentru Paul Iacob

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.