Liga 1

Semne de viață la Dinamo » Un dinamovist a fost cel mai bun de pe teren cu UTA + Doi „câini” au dezamăgit

+31 Foto
foto: Alexandra Fechete

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 February 2022

Dinamo a obținut primul punct în deplasare din acest sezon, după 0-0 cu UTA. Este primul rezultat mai bun al „câinilor”, după 6 eșecuri consecutive.  

Deși a terminat meciul în 9 oameni, după eliminările lui Alexandru Răuță (42) și Marco Ehmann (79), Dinamo a obținut un egal pe terenul celor de la UTA, la capătul unui meci în care trupa lui Stoican a reușit să se apere bine și să profite de inexactitățile arădenilor.

Mijlocașul francez Balthazar Pierret, adus în această iarnă de Dinamo, a fost cel mai bun om al meciului. Acesta a avut o evoluție sigură, a intervenit decisiv în minutul 90, când a scos minge din fața porții goale, astfel că a primit nota 7 în  Gazeta Sporturilor.

La polul opus s-au aflat doi dintre colegii săi. Eliminați de arbitrul Cătălin Popa, Alexandru Răuță și Marco Ehmann au fost cei mai slabi jucători de pe teren. Mijlocașul a primit nota 3, în timp ce fundașul a luat 4.

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, a primit 6, în timp ce Ionuț Badea, antrenorul arădenilor, a luat 5.

E un punct de moral, pentru acești băieți. Un punct care sper să-i descătușeze. Am încercat și înainte de meci, prin tot ce am făcut, să le iau această presiune de pe umeri. Am văzut azi o echipă care a jucat cu doi oameni mai puțin, a alergat până la epuizare. Deși am jucat trei etape de luni până duminică. Nu am urcat în clasament, dar băieții aveau nevoie de acest punct, ca să capete încredere

Știam ce potențial au acești jucători, de aceea am fost aproape de ei. Important e să nu mai avem presiunea asta din cauza rezultatelor nefaste din ultimul timp. Acum, continuăm să sperăm că va fi din ce în ce mai bine.

– Flavius Stoican, antrenor Dinamo

VIDEO Flavius Stoican: „Dacă aducem un psiholog, el trebuie să stea zi de zi cu jucătorii”

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.