Altele

Eminem a repetat gestul lui Colin Kaepernick la SuperBowl » Ce a răspuns NFL, acuzată că i-ar fi interzis

+40 Foto
FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 februarie 2022

Dr. Dre, Snopp Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar și 50 Cent au creat un spectacol de zile mari în pauza Superbowl LVI, câștigat de Los Angeles Rams, 23-20 cu Cincinnati Bengals.

Show-ul din pauza finalei NFL, disputate pe SoFi Stadium, din Los Angeles, a fost unul pe măsura așteptărilor, iar artiștii au ridicat publicul în picioare.

Eminem a repetat gestul lui Colin Kaepernick

În timpul reprezentației sale, Enimen a imitat gestul făcut de Colin Kaepernick, fost fotbalist de american, în 2016.  Rapper-ul american a îngenuncheat pe scenă, în semn de protest împotriva abuzurilor poliție asupra afro-americanilor și a rasismului.

Reprezentații NFL au spus la final că știau că va face acest gest după ce va cânta piesa „Lose Yourself”, după ce l-a făcut și la repetiții. Federația fusese acuzată că ar vrea să îi interzică acest lucru lui Eminem, conform unor zvonuri care circulă pe internet.

Gestul lui Colin Kaepernick a devenit celebru

În 2016, Kaepernick a devenit celebru pentru protestul său împotriva violenței poliției americane față de cetățenii afro-americani. Quarterback la San Francisco 49ers, în acel moment, Colin a îngenuncheat în timp ce se cânta imnul Statelor Unite la startul unui meci, un gest ce s-a propagat la alte echipe din NFL, dar care a fost condamnat cu tărie de președintele Donald Trump și de alte voci din spațiul public pentru lipsă de respect.

Ulterior, gestul său a fost repetat de mai mult fotbaliști americani, dar și de alți sportivi, precum Megan Rapinoe, vedeta naționalei americane de fotbal. Fostul quarterback al lui San Francisco 49ers, timp de 6 sezoane, nu și-a mai găsit contract după ce-a fost concediat în martie 2017.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.