Liga 2

Claudiu Niculescu a adus la Chiajna un jucător de la Farul + alte două transferuri făcute azi

Carlo Casap

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 February 2022

Noi transferuri la Concordia Chiajna, cu 2 săptămâni înainte de reluarea campionatului. Astăzi, echipa antrenată de Claudiu Niculescu și-a asigurat serviciile a trei jucători importanți.

La Chiajna au ajuns trei mijlocași: Carlo Casap (23 ani, Farul Constanța), Daniel Nicolae Pârvulescu (25 ani, Universitatea Cluj) și Răzvan Matiș (21 ani, Chindia Târgoviște). „După transferul celor trei jucători, Concordia și-a întărit considerabil linia mediană, în perspectiva atingerii obiectivului propus la finalul sezonului: promovarea în Liga 1”, informează clubul pe site-ul oficial.

Totodată, la sfârșitul săptămânii trecute, Concordia Chiajna l-a împrumutat pe Bogdan Piper, la FC Brașov.

Miercuri, 16 februarie, de la ora 12.00, pe teren propriu, „vulturii verzi” vor întâlni într-un meci amical Oțelul Galați, reprezentantă a Ligii a 3-a. Acesta va fi penultimul test de verificare pentru ilfoveni. În ultimul amical programat în această iarnă, pe 19 februarie, Concordia va înfrunta CSA Steaua București, în deplasare.

Răzvan Matiș

Accidentări grave pentru Casap

Carlo Casap, 23 de ani, a suferit două accidentări grave, la ambele picioare.

În 2017, acesta suferea o accidentare la piciorul drept. În 2020, tânărul a fost lovit din nou de un ghinion teribil: ruptură a ligamentului anterior încrucișat la genunchiul stâng.

VIDEO Hagi, mesaj direct pentru Iordănescu: "Naționala e depășită de ritmul jocului! Toți suntem depășiți. Nu știm să jucăm ofensiv"

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.