Liga 1

Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu Steliano Filip, după ce a picat transferul în Ungaria

Șansele ca fundașul stânga Steliano Filip (27 de ani) și portarul Plamen Iliev (30 de ani) să plece de la Dinamo în această iarnă sunt tot mai mici.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 februarie 2022

Șansele ca fundașul stânga Steliano Filip (27 de ani) și portarul Plamen Iliev (30 de ani) să plece de la Dinamo în această iarnă sunt tot mai mici. 

Steliano Filip și Plamen Iliev nu au făcut parte din lotul lui Dinamo pentru meciurile din 2022. Ambii au cerut insistent, prin toate metodele, să părăsească echipa, din cauza conflictului cu fanii. 

Steliano Filip rămâne la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan nu au putut accepta ca cei doi fotbaliști să plece gratis. Filip își găsise echipă în Ungaria, pe Mezokovesdi, ocupanta locului 7 din prima divizie, dar mutarea a căzut în ultimul moment, potrivit Prosport.

În aceste condiții, Steliano va reveni sub comanda lui Flavius Stoican, antrenor care l-a lăudat în mai multe intervenții publice.

Adevărata problemă a fundașului stânga va fi relația cu suporterii. La ultimul meci jucat în „Ștefan cel Mare”, eșecul 1-6 cu CS Universitatea Craiova, Filip a fost apostrofat constant de fani: „Iar n-ai chef de fotbal?”.

Steliano Filip are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți de la Dinamo. O parte din remunerație este suportată de către Nicolae Badea, omul care a susținut în octombrie numirea lui Rednic.

Am vorbit cu Steliano Filip și mi-a zis că vrea să continue la Dinamo. Îmi pun bazele în el. Evoluția lui poate fi mai bună. Știu ce fel de băiat este. I-am zis să fie atent, să-și vadă doar de fotbal dacă vrea să fie fotbalist și să ajungă mai sus. Are viteză și forță
- Flavius Stoican, pe 5 ianuarie 2022

14 meciuria adunat Steliano Filip în actuala ediție pentru Dinamo

VIDEO Topul celor mai severe eșecuri suferite de Dinamo în istorie

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.