Nationala

Fostul antrenor din Liga 1 îl consideră pe Iordănescu „o soluție foarte bună” pentru națională: „Este meticulos, pregătește meciurile foarte bine”

Edi Iordănescu, selecționer România // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 15 February 2022

Bogdan Andone (47 de ani), ultima dată antrenor la FC Voluntari, salută numirea lui Edi Iordănescu (43) pe postul de selecționer al naționalei de fotbal a României.

În direct la GSP Live, Andone a lăudat modul de muncă al lui Iordănescu. Fostul „principal” de la Voluntari, Astra și FCSB consideră că Florin Constantinovici, „secundul” rămas în staff-ul naționalei după plecarea lui Mirel Rădoi, îi va fi de mare ajutor noului selecționer.

Bogdan Andone: „Edi Iordănescu este meticulos, pregătește foarte bine meciurile”

>

„Edi este o soluție foarte bună, având în vedere ceea ce era disponibil. Îl știu foarte bine, este foarte meticulos, se documentează foarte bine, analizează și pregătește foarte bine meciurile

E nevoie și de inspirație. E foarte important că a rămas Constantinovici, sigur l-a ajutat cu multe informații despre jucători și multe alte lucruri.

Îmi doresc să reușească, ar fi bine pentru toată lumea. Avem nevoie de calificări, de meciuri importante, de imagine.

Edi știe foarte bine ce are de făcut, își va crea un nucleu cum a făcut-o Rădoi în a doua parte a mandatului”, a spus Andone la GSP Live.

Primul meci al lui Edi Iordănescu pe banca primei reprezentative a României va avea loc pe 25 martie, pe stadionul Steaua, cu Grecia.

Mai multe știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.