Liga 1

Gest controversat în CSU Craiova - FCU Craiova » Ce le-a arătat arbitrilor un jucător al echipei lui Napoli: „Câți bani?”

FOTO: Captură DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 15 February 2022

Meciul dintre CSU Craiova și FCU Craiova, terminat 2-0, a fost unul extrem tensionat, brigada lui Marcel Bârsan fiind extrem de criticată la finalul partidei.

În finalul meciului a avut loc un moment controversat, care l-a avut protagonist pe belgianul William Baeten (25 de ani).

William Baeten către al patrulea arbitru: „How much?”

Nemulțumiți de arbitraj și de faptul că nu s-a dictat fault la golul de 2-0 al echipei lui Reghecampf, marcat de Baiaram, jucătorii lui Napoli au fost extrem de nervoși în finalul partidei. 

În minutul 82, Baeten a fost avertizat de centralul Marcel Bârsan după un fault la jumătatea terenului. Belgianul nu a fost mulțumit de decizie și a făcut un gest incredibil.

Mijlocașul s-a întors către al patrulea arbitru, Iulian Dima, și l-a întrebat „How much?” (n.r- „Câți bani?”), făcând mai multe gesturi prin care a insiunuat că arbitrii au primit bani pentru a-i defavoriza pe cei de la FCU Craiova.

  • FOTO: Captură DigiSport 

Bîrsan a distrus derby-ul CSU Craiova - FCU Craiova 

După joc, fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a subliniat 5 erori mari comise de Bîrsan. Astfel, din analiza realizată de Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1 reiese că ambele goluri ale CS Universității Craiova trebuiau anulate! 

Totodată, n-au fost acordate două cartonașe roșii, câte unul pentru fiecare tabăra, iar CSU Craiova nu a primit un penalty.

  • Minutul 2: „Cartonaș roșu pentru Van Durmen”
  • Minutul 12: penalty neacordat CS Universității
  • Minutul 16: Gustavo, henț la faza golului
  • Minutul 60: Bancu trebuia eliminat
  • Minutul 76: fault înainte de golul 2 al CS Universității

VIDEO Marcel Pușcaș, după CSU Craiova - FCU Craiova: „Două gafe în apărare, două goluri! Bancu merita al doilea galben”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.