Liga 1

Altă veste teribilă pentru Gaz Metan: risc major ca ardelenii să fie penalizați cu 6 puncte!

Problemele de la Mediaș par interminabile / Sursă foto: Facebook@ Gaz Metan

Articol de Remus Răureanu  —  marţi, 15 februarie 2022

Procesul care va decide dacă Gaz Metan reintră în insolvență a fost amânat până pe 15 martie 2022. Dacă ar fi intrat astăzi în insolvență, Gazul ar fi scăpat de datoriile către foștii angajați, lucru care nu s-a întâmplat. 

Din informațiile obținute de GSP.ro, pe 23 februarie va avea loc procesul cu privire la datoriile către Mihai Teja și doi dintre asistenții săi. Dacă nu le plătesc acestora 70.000 de euro, medieșenii vor fi depunctați cu alte șase puncte. Ardelenii au ispășit deja o penalizare de două puncte. 

„Vreau să vă spun că și atunci când am semnat eu, în februarie, era o situație critică. Poate nu era atât de mediatizat când eram eu acolo, dar a fost o perioadă foarte grea”, a transmis Teja, fost antrenor al lui Gaz Metan, la emisiunea „Liga DigiSport”.

Gaz Metan retrogradează direct, apoi se desființează

Criza deja existentă la Gaz Metan a devenit una fără cale de rezolvare. Jucătorii au încercat să-i determine pe decidenții din club să-i elibereze, fiindcă era ultima zi din mercato, și i-au presat la ultima lor șansă de a-și mai putea găsi alte echipe.

Situația de la Mediaș e fără precedent. Luni, cei mai buni jucători (Gabriel Moura, Vlad Morar, Vâlceanu, Matricardi, Horj, Dobrescu, Francisco Junior, Mihai Lixandru, Ioan Filip, Grădinaru, Irobiso) ai trupei lui Ilie Poenaru și-au reziliat contractele, din cauza restanțelor.

Sunt aici, deocamdată. Am fost la o discuție cu cei din conducere, am analizat situația și urmează ca mâine sau poimâine să decid ce voi face. Mi-au plecat nouă titulari. Pot veni doar jucători liberi de contract, dar nu se pune problema, pentru că nu s-au deblocat transferurile. E foarte greu să mai rămân. Nu mai am ce să fac, nu mai am jucători, e greu să duci competiția așa.

- Ilie Poenaru, antrenor Gaz Metan Mediaș

VIDEO VAR în Liga 1? Bogdan Andone: „Va fi și mai mare scandalul!”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.