Liga Campionilor

Spectacol total în Salzburg - Bayern 1-1 » Bavarezii au evitat înfrângerea în minutul 90

+12 Foto
Salzburg - Bayern // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 februarie 2022

RB Salzburg și Bayern Munchen au remizat, scor 1-1, în prima manșă a „optimilor” Ligii Campionilor, într-un meci în care nemții au egalat în minutul 90, prin Kingsley Coman.

La Salzburg, Bayern Munchen venea mare favorită în prima manșă a „optimilor” Ligii Campionilor. Bavarezii au și fost cei care au avut prima mare ocazie de gol în minutul 10. Lansat excelent în flancul drept, Gnabry a driblat ușor pe Ulmer, dar șutul său a fost respins de Kohn.

Minutul 21 a adus marea surpriză. Intrat pe teren în minutul 12, în locul accidentatului Okafor, Chikwubuike Adamu (21 de ani) o aducea în avantaj pe Slazburg. Șut perfect „la lung”, imparabil pentru Ulreich. Putea fi chiar 2-0 pentru austrieci, dar Aaronson nu a putut să-l învingă pe portarul neamț din interiorul careului.

Bayern s-a trezit la viață și a pus stăpânire pe joc. Sane și Coman au ratat cele mai mari ocazii ale bavarezilor în prima repriză.

Bayern, salvată în minutul 90

Repriza secundă le-a aparținut în totalitate elevilor lui Nagelsmann. Cu un Robert Lewandowski inexistent, cei care s-au ocupat de ocaziile nemților au fost Leroy Sane, Kingsley Coman și Serge Gnabry. Șutul lui Coman a fost blocat excelent de portarul Kohn, cel mai bun jucător de pe teren. 

Cea mai importantă ocazie a bavarezilor a venit în minutul 76, când Leroy Sane a șutat din unghi, Kohn a respins în fașă, dar Gnabry nu a reușit să înscri din câțiva metri. Scorul putea fi însă 2-0, dar la finalul unui contraatac purtat de Adeyemi, Adamu a ratat incredibil cu poarta goală, după ce Ulreich respinsese în prealabil la șutul atacantului german. 

Ocazia s-a răzbunat și Bayern a reușit să egaleze în minutul 90 prin Coman după o neatenție în apărarea gazdelor.

RB Salzburg - Bayern 1-1

RB Salzburg - Bayern. Echipele de start

Salzburg: Köhn - Kristensen, Solet, Wöber, Ulmer - Capaldo, Camara, Seiwald, Aaronson - Okafor, Adeyemi 
Antrenor: Matthias Jaissle

Bayern: Ulreich - Pavard, Süle, Hernandez - Gnabry, Kimmich, Tolisso, Coman - Müller, Sane - Lewandowski 
Antrenor: Julian Nagelsmann

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.