Gimnastica

Simone Biles a anunțat că s-a logodit cu un fotbalist: „Cel mai ușor «da!»”

+12 Foto
Jonathan Owens și Simone Biles s-au logodit / Sursă foto: Instagram Simone Biles

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 februarie 2022

Simone Biles (24 de ani), cea mai importantă gimnastă a ultimilor ani, a anunțat pe rețelele de socializare că s-a logodit cu jucătorul de fotbal american Jonathan Owens (26 de ani).

M-am trezit logodnică. Cel mai ușor «da»”, a scris Simone Biles pe contul său de Instagram, la o postare la care a atașat mai multe fotografii de cuplu.

Jonathan Owens, logodnicul cunoscutei gimnaste, vine tot din lumea sportului. Evoluează din 2019 pentru Houston Texans, după alți doi ani în care a îmbrăcat tricoul celor de la Arizona Cardinals.

Jonathan Owens și Simone Biles s-au cunoscut pe net, înainte de startul pandemiei

Jonathan Owens a dezvăluit în presa din Statele Unite că a cunoscut-o pe Simone Biles în 2020, pe internet, chiar înainte de startul pandemiei de coronavirus. Sportivul spune că perioada de carantină l-a ajutat s-o cunoască mai bine pe noua sa parteneră.

A fost unul dintre puţinele momente din viaţa ei în care totul a fost închis şi nu a putut face nimic. Aşa că am folosit perioada pentru a ne cunoaşte. Simone a creat legătura noastră şi a făcut-o mai puternică. Acum sunt atât de recunoscător”, a povestit Jonathan Owens, conform CNN.

25 de medaliimondiale are în palmares Simone Biles, cucerite în cinci ediții, 19 fiind de aur, 3 de argint și 3 de bronz. Ea este cea mai medaliată gimnastă din toate timpurile la CM, atât la masculin, cât și la feminin

Simone Biles, legendară încă de la o vârstă fragedă

Simone Biles e gimnasta din SUA care a dominat concursurile la care a participat în ultimii ani. Americanii susțin că e cea mai bună gimnastă din toate timpurile, iar performanțele sale susțin în mare parte această teză. 

Sportiva de 24 de ani are în palmares la competițiile majore 25 de medalii mondiale, dificultatea exercițiilor sale fiind una la care cu greu vreo altă gimnastă poate ajunge.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.