Liga 1

Iuliu Mureșan și-a anunțat decizia, după ce i s-a cerut demisia de la Dinamo: „M-au convins” + ce se întâmplă cu Stoican

Iuliu Mureșan și Flavius Stoican rămân la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 februarie 2022

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat în cursul zilei că va continua în Ștefan cel Mare. După 1-6 cu CSU Craiova, Peluza Cătălin Hîldan anunța triumfal plecarea din club a lui „Muri”, însă oficialul a fost întors din drum.

Iuliu Mureșan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!”, au scris pe Facebook suporterii lui Dinamo, la puțin timp după eșecul usturător suferit în fața celor de la CS Universitatea. Era a doua umilință în decurs de câteva zile pentru „câini”, care pierduseră drastic și cu FC Botoșani, scor 0-4. La acel moment, Mureșan era decis să părăsească echipa.

Iuliu Mureșan continuă la Dinamo: „Am fost convins să mă răzgândesc”

Lucrurile au luat o altă întorsătură în utimele zile, în contextul în care și situația dramatică a lui Dinamo s-a mai îmbunătățit, ca o consecință a dezastrului de la Gaz Metan. Mureșan spune că va continua alături de roș-albi, fiind convins de oamenii din club să rămână.

„Mă simțeam foarte umilit după fiecare partidă. Mă refer la rezutlate. Au fost momente în care am vrut să plec, dar mai mulți oameni m-au convins să mă răzgândesc. Cu mulți jucători am o relație foarte bună, așa a fost pe la toate echipele pe la care am trecut”, a spus Mureșan în această dimineață, la Pro X. 

Iuliu Mureșan: „Nimeni nu vrea să renunțe”

Mureșan anunță o ameliorare și în ceea ce-l privește pe Flavius Stoican. Pe făraș după cele patru înfrângeri consecutive din 2022, tehnicianul pare să-și salvat postul, grație punctului eroic obținut la Arad, cu UTA.

„Toată lumea s-a calmat. Ne vedem de muncă și de treabă și ne dorim un singur lucru: să salvăm echipa din această situație și să terminăm cu fruntea sus. Nimeni nu vrea să renunțe, vream să ne îndeplinim obiectivul.

Cu CSU Craiova a fost un meci slab. În rest, s-a văzut o schimbare cu Flavius Stoican. Cu UTA am luptat eroic și cred că acolo a fost momentul unei schimbări. Am încredere că vor apărea rezultatele. Ce am obținut la Arad e mai mult decât un punct”, a mai spus Mureșan, potrivit sursei citate. 

VIDEO Topul celor mai severe eșecuri suferite de Dinamo în istorie

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.