Liga 1

Cum a caracterizat Gigi Becali debutul lui Edjouma la FCSB

+20 Foto
Malcom Edjouma // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 februarie 2022

Adus de FCSB în această iarnă, mijlocașul Malcom Edjouma (25 de ani) a debutat pentru echipa roș-albastră în victoria contra Chindiei, 3-2.

Gigi Becali, patronul FCSB și cel care l-a dorit cu insistență pe fostul jucător al celor de la FC Botoșani, a analizat debutul francezului sub comanda lui Toni Petrea.

Cum a văzut Gigi Becali debutul lui Edjouma la FCSB

Omul de afaceri s-a declarat mulțumit de prestația lui Edjouma și e sigur că acesta va juca si mai bine în meciurile viitoare.

„De Edjouma sunt mulțumit, normal. Mi-a plăcut cum a jucat. Dar încă nu l-ați văzut la adevărata valoare. Să îl vedeți meciurile următoare, după ce se mai acomodează”, a declarat Becali pentru Fanatik.

Edjouma, în nota echipei la debut

Francezul a fost titular duminică împotriva Chindiei, deși joi jucase pentru FC Botoșani și vineri sosise la FCSB. Acesta a bifat 86 în tricoul roș-albastru și a primit nota 6 din partea Gazetei Sporturilor. Mai bine decât el au jucat doar Valentin Gheorghe (8) și Olaru (7). Aceeași notă precum Edjouma au mai primit-o Ianis Stoica, Tănase, Șerban, Keșeru și Octavian Popescu.

Edjouma costă acum 5 milioane de euro

Pentru a fi sigur că-l ia pe Malcom, Gigi i-a oferit niște condiții financiare excelente: un salariu lunar de 14.000 de euro și 50.000 de euro la semnarea contractului! Ceea ce înseamnă că francezul va încasa 220.000 de euro de-a lungul acestui an, cel mai mare venit pe care îl are de când a început să joace fotbal.

FC Botoșani s-a ales cu 330.000 de euro și va mai primi 10 la sută din suma unui viitor transfer al lui Edjouma. 

Becali crede că-l va putea vinde cu un preț foarte bun, drept dovadă, i-a fixat o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. Francezul are 25 de ani, deci vârsta lui încă e una bună, care-i permite să spere că ar mai putea prinde un transfer important.

VIDEO CFR sau FCSB? Antrenorul Laszlo Balint a analizat lupta pentru titlu

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.