Nationala

Mihai Teja explică de ce nu a vrut să fie secundul lui Edi Iordănescu la națională: „Nu îmi place să mă duc acolo unde nu sunt dorit 100%”

Mihai Teja

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 februarie 2022

Mihai Teja ( 43 de ani), fostul antrenor de la Gaz Metan, a fost pe lista posibililor secunzi ai lui Edi Iordănescu la națională, dar mutarea nu s-a mai concretizat. Ionel Gane a fost alesul Federației, acesta revenind în poziția de secund al României după 2 ani.

Teja a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a oferit mai multe detalii despre tot ce s-a întâmplat. Antrenorul a spus că nu s-a simțit dorit și că se concentrează pe cariera de antrenor principal.

Mihai Teja: „Nu îmi place să mă duc acolo unde nu sunt dorit 100%”

„Am avut o discuție cu Edi. M-a întrebat cam ce oferte am, ce aș dori să fac pe viitor. I-am spus că deocamdată am avut niște probleme și aștept, nu am nimic concret. Aștept să iau mai multe informații, să mă documentez. Am discutat amical și am zis că mai vorbim, a fost doar o discuție amicală printre altele. Nu a fost o ofertă concretă. 

E închis subiectul pentru mine. L-am si sunat pe Edi și i-am spus: « dacă te-ai gândit la mine sau m-ai trecut pe listă, îmi cer scuze, dar nu pot veni la echipa națională». Nu îmi place să mă duc acolo unde nu sunt dorit 100% sau unde nu se crede că pot fi de folos 200%”, a spus Mihai Teja la GSP Live.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.