Liga 1

Magaye Gueye dă vina pe Dinamo! Fotbalistul prins dopat cu cocaină în România le-a povestit englezilor despre aventura din „Ștefan cel Mare”: „Am fost într-un loc rău!”

Magaye Gueye / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 februarie 2022

La aproape un an de când a provocat un scandal uriaș în fotbalul românesc, fiind depistat pozitiv la cocaină în timp ce evolua pentru Dinamo, senegalezul Magaye Gueye vorbește în termeni deloc prietenoși despre experiența din România.

Fostul dinamovist Magaye Gueye, 31 de ani, dat afară din Groapă după ce a fost prins dopat cu cocaină în primăvara anului trecut, și-a recunoscut vina, iar ANAD l-a suspendat pentru numai trei luni. Cum Gueye a fost suspendat din martie 2021, el a aflat vara trecută că poate juca fotbal din nou. În prezent, e legitimat la Anagennisi Karditsa FC, o formație din a doua ligă elenă.

Gueye a izbucnit la adresa fostului său club, într-un interviu acid acordat site-ului oficial al lui Everton.

Magaye Gueye: „Sunt o persoană sensibilă şi îmi pot pierde capul foarte repede”

„M-am gândit că este o glumă în momentul în care am fost depistat pozitiv cu cocaină. Eşantionul a arătat că era aproape zero cantitatea şi că nu a fost luată în mod voluntar. Acesta este motivul pentru care interdicţia mea a fost de numai 3 luni. 

Am simţit că lor (n.r. - vorbește despre conducerea lui Dinamo) nu le pasă de mine sau de cum trăiesc eu. Am fost dat afară din hotel pentru că nu au plătit. Mi-au tot spus că-mi vor plăti salariul, dar n-au făcut-o. Mă certam cu ei şi nu voiam să mă antrenez. 

Sunt o persoană sensibilă şi îmi pot pierde capul foarte repede. Am întâlnit nişte oameni răi acolo. Am fost într-un loc rău şi atunci ţi se pot întâmpla lucruri stupide”, a declarat Magaye Gueye, conform, club pentru care a evoluat între 2010 și 2014. 

Magaye Gueye, prins dopat după un meci cu FCSB

Magaye Gueye fusese prins dopat după un meci dintre Dinamo și FCSB, câștigat de „câini” cu 1-0, în sferturile Cupei României.

Fostul dinamovist a fost prins dopat cu cocaină în martie 2021, moment în care a fost suspendat automat din toate competițiile și îndepărtat de la Dinamo.

Înainte de Dinamo, atacantul franco-senegalez a jucat la Strasbourg, Everton, Brest, Millwall, Adanaspor, Osmanlispor, Qarabag și la „tineretul” Franței. În 2012, a fost selecționat în lotul Senegalului pentru JO de la Londra, fiind coleg cu Sadio Mane.

VIDEO Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină la derby-ul Dinamo - FCSB

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.