Liga 1

Reacția lui Gică Hagi după „corecția” aplicată de Farul Academicii Clinceni: „Asta le cer”

Ghorghe Hagi Foto:Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 februarie 2022

Farul s-a impus fără drept de apel în fața celor de la Academica Clinceni, scor 8-2, într-o partidă restantă din etapa #23 din Liga 1. La finalul meciului, Gheorghe Hagi a analizat prestația echipei sale.

Hagi s-a declarat mulțumit de elevii săi, după ce aceștia au făcut instrucție cu ultima clasată.

„Am făcut ce trebuie, am fost serioși și am făcut un meci bun. Jucăm din ce în ce mai bine, sunt mulțumit că ne-am impus și în seara asta principiile. Mai sunt și lucruri de crescut, dar per total am fost foarte serioși, am tratat bine meciul și normal că au venit rezultatul și golurile. 

Asta le cer, 90 de minute trebuie să avem aceeași mentalitate, să ne facem jocul nostru, să ne impunem. Încercăm să formăm o mentalitate bună, sunt fericit pentru ei, dar ne așteaptă un meci foarte greu etapa viitoare”, a declarat Gheorghe Hagi la flash-interviu.

Gică Hagi: „Urmează finala cu Argeș”

Tehnicianul dobrogenilor și-a îndreptat atenția către următorul meci al Farului, cel cu FC Argeș. Disputa este una crucială pentru play-off, cu o victorie constănțenii asigurându-și într-o mare proporție locul în primele 6.

„E o finală, vor veni la noi să câștige. Va fi un meci frumos, noi vrem să câștigăm. Avem avantaj, jucăm acasă și trebuie să arătăm fotbalul nostru, așa cum am făcut cu toate echipele care au venit la Constanța. Creștem de la meci la meci și asta e cel mai bine. Lotul arată bine numeric, avem alternative”, a mai adăugat Hagi.

Lui Iancu și Nedelcu le lipsește ritmul, își doresc foarte mult, sunt serioși. Cresc de la meci la meci, le dăm spațiu. Fiind copiii noștri pe care i-am crescut, se simt bine aici, iar noi încercăm să îi ajutăm cât putem
- Gică Hagi, antrenor Farul

Îmi trebuia un gol, am jucat bine și personal, și colectiv. Terenul a fost foarte bun, am reușit să pasăm, ne-am creat foarte multe ocazii, moralul nostru este bun, nici nu pot zice prea multe acum. 

Ați văzut, la 2-0 pentru noi au dat gol. Dacă nu marcam repede cine știe ce se mai întâmpla. 

Acum, la scorul ăsta, e ușor să vorbesc. M-am simțit bine cu Petre și Jefte, noi jucăm cu 3 atacanți. Mă bucur că am marcat toți. Sper ca la meciul următor să dea gol și Omoh.
- Gabi Iancu

Cum arată clasamentul din Liga 1, după Clinceni - Farul 2-8

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.