Nationala

Edi Iordănescu, mesaj pentru o vedetă de la națională: „Fugi de mine?”

Edi Iordănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 februarie 2022

Selecționerul Edi Iordănescu a vorbit despre transferul mijlocașului Nicolae Stanciu (28 de ani) în China, la Wuhan Three Towns, club promovat în prima ligă chineză la capătul sezonului 2021.

Iordănescu jr a dezvăluit ce mesaj i-a transmis lui Stanciu, cu care a colaborat la FC Vaslui, și spune că ar fi preferat ca acesta că joace în Europa, de unde i-ar fi fost mai ușor să vină la echipa națională.

Mesajul lui Edi Iordănescu către Stanciu după transferul în China

„Nu exclud în totalitate aducerea lui Nicuşor Stanciu. Am şi glumit, pentru că şi cu el am lucrat în trecut, la Vaslui. I-am spus că «Te-ai găsit să fugi de mine exact când am venit». I-am înțeles situația, dar nu înseamnă că am fost de acord. Dar până la urmă sunt decizii pe care numai ei le pot lua.

Eu cred că putea, cel puțin 2-3 ani, să rămână în spaţiul european şi să fie mai aproape de echipa naţională. Este la un nivel care îi permitea asta. Am înţeles de la el că a fost o ofertă foarte bună pentru club și o ofertă extraordinar de bună pentru el.

Vom vedea cum vom gestiona situația. Calendarul ne ajută, pentru că avem patru jocuri în calupul ăsta oficial. Trebuie să-i lăsăm timp să se adapteze acolo, să joace și să se obişnuiască familia”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit Telekom Sport.

11 goluriîn 54 de meciuri are Stanciu la echipa națională a României

VIDEO Nicolae Stanciu și topul celor mai buni trei jucători împotriva cărora a jucat: „Messi cred că ne-a visat el! Dribla cu eleganța lui Sânmărtean”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.