Liga 1

MM Stoica, în direct: „Arbitrul m-a înjurat de m-a spart la ultimul meci, așa mi-au spus jucătorii! Vă arat eu cine e”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, susține că jucătorii roș-albaștrilor i-au comunicat că arbitrul Andrei Chivulete l-ar fi înjurat pe MM în timpul meciului de runda trecută, 3-2 vs. Chindia.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 februarie 2022

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, susține că jucătorii roș-albaștrilor i-au comunicat că arbitrul Andrei Chivulete l-ar fi înjurat pe MM în timpul meciului de runda trecută, 3-2 vs. Chindia.

De asemenea, oficialul FCSB-ului afirmă că va face un montaj video în perioada următoare pentru a-l „demasca” pe „centralul” din București.

Mihai Stoica: „Jucătorii mi-au spus că Andrei Chivulete m-a înjurat foarte tare”

Aş vrea să ascultăm ce a vorbit Chivulete, pentru că jucătorii noştri mi-au spus că arbitrul m-a înjurat foarte tare! Chivulete m-a injurat de m-a spart, asta spun ai noştri. Sunt foarte curios.

Vă promit că o să fac un montaj și o să le arăt oamenilor cine e Chivulete. Dacă îşi permite să mă jignească şi să mă înjure... Nu văd de ce ar inventa jucătorii noștri. Fac un montaj video şi le arăt oamenilor cine e Chivulete!”, a spus MM la Telekom Sport.

Chivulete a anulat două goluri, pe final, în FCSB - Chindia 3-2

FCSB - Chindia 3-2 s-a încheiat cu două faze litigioase. Mai întâi, Ianis Stoica (19 ani) a introdus mingea în poartă în minutul 87, dar „centralul” Andrei Chivulete a dictat fault în atac și n-a validat reușita. În prelungiri, practic la ultima fază a meciului, dâmbovițenii au înscris de 3-3, dar golul le-a fost anulat pentru ofsaid.

Andrei Chivulete
  • În minutul 87, Stoica, lansat de Florin Tănase, i-a luat fața lui Paul Iacob, pe care l-a tras de braț, și a ajuns în fața portarului Cătălin Căbuz în momentul în care acesta a degajat balonul. Portarul dâmbovițenilor a șutat în Stoica. Atacantul a recuperat mingea și a trimis-o în poartă, în momentul în care acesta a revenit la nivelul gazonului. Totuși, reușita nu a contat, pentru că „centralul” Andrei Chivulete nu a validat-o. Cum „centralul” a fluierat târziu, impresia inițială a fost că a taxat un presuspus henț al lui Stoica. Reluările oferite de televiziuni au arătat că balonul l-a lovit pe Stoica mai degrabă în umăr, nu în mână! Ulterior, reporterii GSP de la Arena Națională au aflat după joc că arbitrul a invalidat, de fapt, reușita lui Stoica pentru fault în atac. Înainte de presupusul henț, atacantul faultează în duelul cu Iacob în drumul spre minge: îl trage pe acesta pentru a-i lua prim-planul.
     
  • Doar 6 minute mai târziu, în ultimul minut al prelungirilor, Chindia a crezut că a dat lovitura. Din centrarea lui Cantave, Pițian a introdus mingea în plasă, bară transversală-gol, dar asistentul Ferencz Tunyogi avea fanionul ridicat pentru un presupus ofsaid la Pițian. Jucătorii Chindiei au contestat decizia, considerând că Pițian a fost ținut în joc de Tănase, dar golul lor nu a contat. La faza din ultimele secunde este una extrem de greu de dat un verdicat clar. La prima vedere, pare că Tănase îl scoate pe Pițian din ofsaid. Dar la o analiză mai atentă, se observă că Tănase e poziționat cu piciorul stâng pe dunga verde ce delimitează careul de 6 metri, în timp ce atacantul e cu ambele picioare în careul mic și, orientat spre poartă, e cu umărul stâng mai aproape de linia porții decât este căpitanul FCSB-ului. Așadar, pare mai degrabă că asistentul a avut drepate, dar este o fază care ar da bătăi de cap și VAR-ului.

A fost 4-2 (n.r. - referindu-se la golul anulat al lui Stoica), dar n-a vrut Chivulete, la simplu, sau la dublu cu domnul asistent Constantinescu
Mihai Stoica, manager general FCSB

Mihai Stoica a asistat din tribunele Arenei Naționale la meciul FCSB - Chindia 3-2

Tot ce trebuie să știi înaintea partidei CS Mioveni - FCSB

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.