Liga 1

Florin Bratu, după succesul categoric obținut de „câini”: „Sunt bucuros pentru Dinamo, dar trist pentru fotbal” + cum comentează situația de la Clinceni și Gaz Metan

+30 Foto
Florin Bratu

Articol de Vlad Nedelea, Cristi Roșu (video)  —  vineri, 18 februarie 2022

Dinamo s-a impus fără drept de apel în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 4-0, într-o partidă din etapa a 27-a din Liga 1. 

Florin Bratu, selecționerul naționalei Under 21 a României, a vorbit la finalul partidei despre primul succes obținut de Dinamo în acest an, dar și despre cât de așteptată era această victorie în rândul dinamoviștilor, care bifaseră ultimul succes acum mai bine de două luni, pe 13 decembrie, în fața Chindiei, scor 1-0.

Florin Bratu, după succesul lui Dinamo: „O victorie așteptată”

>

Fost antrenor la Dinamo în anul 2018, Bratu s-a arătat încântat de succesul obținut de echipa din Ștefan cel Mare: „A fost o victorie foarte așteptată de toată suflarea dinamovistă, pentru că în momentul de față nu mai era loc de altceva în afară de puncte”, a declarat Bratu la finalul întâlnirii.

Bratu, despre problemele cu care se confruntă fotbalul românesc: „Trebuie făcut ceva pentru aceste echipe”

Florin Bratu nu a putut trece cu vederea peste situația dramatică cu care se confruntă atât adversara de azi a lui Dinamo, Gaz Metan Mediaș, cât și Academica Clinceni, echipe care au ajuns pe marginea prăpastiei: „Sunt bucuros pentru Dinamo, dar trist pentru fotbal. Am văzut ieri Clinceni, am văzut și astăzi Gaz Metan Mediaș, echipe care suferă foarte mult și cred că asta nu ar trebui să bucure pe nimeni. Ar trebui să fim triști cu toții că echipele acestea au ajuns într-o astfel de situație”.

FOTO Cele mai tari fotografii de la Dinamo - Gaz Metan 4-0

Sunt un simplu privitor, dar trebuie făcut ceva pentru aceste echipe. Nu știu dacă sunt condamnate, depinde de cum vor gestiona situația în săptămânile următoare, dar oricum le va fi foarte greu. Trebuie să gândim cu toții o strategie, să recunoaștem că nu este în regulă ceea ce se întâmplă și să sperăm la lucruri mai bune - Florin Bratu, selecționer România U21

VIDEO Flavius Stoican a făcut poze cu tinerii suporteri după Dinamo - Gaz Metan 4-0

>

Citește alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.