Liga 1

Au încălcat legea la CS Mioveni - FCSB » Ce s-a întâmplat în tribune

+13 Foto
CS Mioveni - FCSB. Stadionul „Orășenesc” este arhiplin la această partidă, deși, conform legii, arena trebuia ocupată într-o proporție maximă de 30%!

Articol de Cristi Preda (foto), Vlad Nedelea, Cristi Roșu (video)  —  Saturday, 19 February 2022

CS Mioveni - FCSB 1-1. Stadionul „Orășenesc” a fost arhiplin la această partidă, deși, conform legii, arena trebuia ocupată într-o proporție de cel mult 30%!

Cu 3 ore înainte de meci, CS Mioveni atrăgea atenția pe pagina de Facebook: „IMPORTANT de știut pentru spectatorii care vor să asiste la meciul cu FCSB! Având în vedere că incidența cazurilor de COVID 19 la mia de locuitori în Mioveni este mare, conform legii, ACCESUL pe STADION la meciul de diseară cu FCSB se face în limita a 30% din capacitatea arenei”.

Stadion arhiplin la CS Mioveni - FCSB

>

Reporterul GSP prezent la meci a remarcat însă că stadionul „Orășenesc” gemea de lume, ceea ce înseamnă că majoritatea locurilor (8.000) au fost ocupate de fani!

Conform legii, CS Mioveni nu avea dreptul să vândă pentru acest meci mai mult de 2.500 de bilete, adică 30% din capacitatea arenei.

Dar imaginile nu mint. Ambele tribune sunt ticsite de oameni! Practic, au fost goale numai „zona-tampon”, cea care separă susținătorii FCSB-ului de restul arenei, și peluza din spatele porții apărate de Andrei Vlad în prima repriză, rămasă nepopulată de regulă la meciurile Mioveniului. În rest, om lângă om.

La fluierul de start, lumea încă mai intra în arenă. Unii dintre spectatori se așezau și pe scări, acoperite complet la tribuna a doua odată cu trecerea timpului.

18.93 / la mia de locuitoria fost azi incidența cazurilor de coronavirus în orașul Mioveni

Cum stau CS Mioveni și FCSB în clasament

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.