Liga 1

Becali îi face vânt unui jucător după 1-1 cu Mioveni: „La revedere! Gata, m-am convins”

+28 Foto
CS Mioveni - FCSB 1-1. Gigi Becali a anunțat la final că a fost dezamăgit de prestația lui Andrei Burlacu, jucător pe care l-a impus în lot în locul lui Claudiu Keșeru.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 februarie 2022

CS Mioveni - FCSB 1-1. Gigi Becali a anunțat la final că a fost dezamăgit de prestația lui Andrei Burlacu, jucător pe care l-a impus în lot în locul lui Claudiu Keșeru.

Becali regretă că a luat decizia să-l excludă din lot pe Keșeru, întrucât fostul atacant de la Ludogoreț l-ar fi înlocuit pe bancă pe Burlacu, iar acesta nu ar mai fi putut intra în teren.

Gigi Becali, patron FCSB: „La revedere, Burlacu!”

„După ce am dat gol, fiecare jucător a vrut să iasă în evidență. Nu mai combinam, Șerban, Tavi Popescu, Tănase driblau. Nu mai jucau fotbal. Ăsta e caracterul lor. N-ai cum să le schimbi caracterul. Dacă Tănase e căpitan, el trebuia să tragă echipa după el. 

Da. Eu fac lotul, iar Keșeru nu e în lot. Care e problema?! Am luat o hotărâre greșită, că a fost discuția între Burlacu și Keșeru, cine să fie în lot. Atunci am zis să fie Burlacu, pentru că pleacă în vară Keșeru. 

N-am făcut eu schimbarea cu Burlacu, să știți, nu eu am zis să intre în partea a doua. Acum îmi pare rău că n-a fost Keșeru. Pentru că nu mai era Burlacu pe bancă și nu mai intra! Burlacu a ratat două ocazii mari. Dacă ratezi așa, la revedere Burlacu! El nu va mai face parte din lot. Până acum nu știam ce poate, dar acum m-am convins, gata”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Intrat în minutul 69 pe teren, Burlacu a dezamăgit cu CS Mioveni

Da, cu siguranță am fi avut nevoie de Keșeru. Meciul trecut ne-a ajutat, a dat o pasă de gol cu Chindia. Merita să fie în lot!
Florin Tănase, căpitan FCSB

Andrei Burlacu învață din nou fotbalul

Burlacu e un fotbalist care reînvață acum să joace. Are o perioadă de pauză, de la jocuri, absolut șocantă. Până la meciul cu Academica Clinceni (3-0) din 9 februarie, ultima dată când el apăruse pe teren s-a întâmplat în 7 martie 2020!

Înainte ca fotbalul românesc să oprească întrecerile din cauza pandemiei. Atunci el era la Concordia Chiajna, în liga secundă.

Andrei Burlacu a fost adus la pachet cu Ivan Mamut de la CS Universitatea Craiova, în iulie 2021. La schimb, FCSB l-a cedat în Bănie pe Ionuț Vînă.

1 gola marcat Burlacu în ultimii 2 ani; el fiind ca profil atacant, l-a reușit în februarie 2020

Cele mai tari imagini din CS Mioveni - FCSB 

Cum stau CS Mioveni și FCSB în clasament

Citește mai multe știri despre meciul CS Mioveni - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.