Campionate

Surpriză uriașă » PSG a fost învinsă de Nantes! Penalty ridicol al lui Neymar: „Cel mai slab din carieră?”

Lionel Messi/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 February 2022

PSG a pierdut în deplasare cu Nantes, scor 1-3, într-un meci din runda cu numărul 25 din Ligue 1.

Parizienii rămân lideri detașați în campionat, cu 59 de puncte după 25 de etape. Marseille, echipa de pe locul doi, este la 13 lungimi în spatele lui PSG, dar are un meci mai puțin disputat. OM joacă mâine împotriva lui Clermont, de la ora 21:45, în direct pe Digi Sport 4 și pe Look Sport.

PSG, învinsă categoric de Nantes

Nantes a început perfect meciul cu PSG, iar în minutul 4 scorul era deja 1-0. Muani l-a învins fără probleme pe Keylor Navas, după o pasă a lui Moses Simon. 12 minute mai târziu, gazdele și-au dublat avantajul prin Quentin Merlin, care a trimis mingea în vinclu de la marginea careului.

Neymar a avut o ocazie importantă în minutul 28, dar Alban Lafont a reușit să respingă șutul brazilianului de la colțul lung. Chiar înainte de pauză, în minutul 45+5, Nantes a marcat pentru 3-0, prin Ludovic Blas. Mijlocașul central a transformat cu emoții un penalty obținut cu ajutorul VAR-ului, după hențul în careu al lui Wijnaldum.

Neymar a reușit să reducă din diferență în minutul 47, după o pasă primită de la Messi. Brazilianul a fost aproape de „dublă” după o oră de joc, dar penalty-ul executat de el a fost reținut fără probleme de Lafont, portarul lui Nantes.

Penalty-ul executat de Neymar

„Cel mai slab penalty din cariera lui Neymar? De puține ori vezi așa ceva în fotbalul profesionist”, a notat cotidianul spaniol Marca despre execuția ca o pasă la portar a sud-americanului.

8 pase decisiveare Lionel Messi în acest sezon de Ligue 1

După această victorie, Nantes a urcat pe locul 5 în Ligue 1, poziție ce duce în Conference League. „Canarii” au acumulat 38 de puncte în 25 de meciuri și sunt la egalitate cu Lyon, echipa de pe locul 6.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.