Liga 1

Nici Tănase n-a scăpat » Ce i-a transmis Gigi Becali căpitanului de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 February 2022

FCSB a remizat pe terenul lui CS Mioveni, 1-1, iar rezultatul a creat tensiuni în vestiarul roș-albaștrilor.

La finalul partidei, Florin Tănase s-a declarat nemulțumit de ce se întâmplă la echipă, criticând schimbările, iar Gigi Becali a intervenit rapid. După ce l-a criticat pe Andrei Burlacu, patronul FCSB și-a îndreptat atenția către căpitanul echipei, pe care l-a tras la răspundere pentru declarațiile oferite.

Gigi Becali reacționează după declarațiile lui Florin Tănase

„Asta e, dacă așa e caracterul jucătorului. Nu poți schimba caracterul jucătorului. Dacă Tănase e căpitan, el trebuie să tragă echipa după el, să le zică că trebuie să mai marcheze.

Dacă asta e opinia lui, ce să-i fac? Cum a fost? Opinia lui sau a mea? Face el? Dacă era el patron, îl băga, era în lot. Ca să nu mai întrebați, vă spun eu. Eu fac lotul și Keșeru nu e în lot, care-i problema?”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

VIDEO Tănase a izbucnit după CS Mioveni – FCSB

 

Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, a răbufnit la finalul partidei. A acuzat numeroasele schimbări - atât de jucători, cât și de sistem - din timpul partidelor și a declarat că echipa avea nevoie azi de Claudiu Keșeru, scos din lot la ordinul patronului.

E o mare dezamăgire. Când trebuia să câștigăm și să punem presiune pe CFR, n-am făcut-o. La fel ca și în meciul cu FCU Craiova (n.r. 2-2). Din păcate, ne încurcăm la aceste meciuri cu echipe din subsolul clasamentului și e păcat pentru munca depusă. Eram aproape de CFR, dar din păcate nu reușim, atunci când e mai important, să câștigăm. Aceste meciuri te ajută să câștigi campionatul. E o relaxare la noi, ne credem învingători înainte de meci, deși am discutat că vom avea un joc dificil... n-am jucat ce trebuia!
- Florin Tănase

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.