Tenis

Cum vede Ilie Năstase viitorul Simonei Halep fără un antrenor alături + „Mi-aș dori să joace mai puțin”

+8 Foto
Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 februarie 2022

Ilie Năstase (75 de ani), o figură reprezentativă în tenisul mondial, a comentat decizia Simonei Halep (30 de ani, 23 WTA) de a participa la următoarele turnee fără un antrenor în loja sa.

La scurt timp după Australian Open, Simona Halep a luat decizia de a renunța la colaborarea cu Adrian Marcu și Daniel Dobre, cei doi antrenori ai săi. Dubla campioană de Mare Șlem și-a justificat decizia, mărturisind că nu e în căutarea unui alt parteneriat nici în perioada următoare.

Ilie Năstase: „Nu cred că Simona Halep are probleme fără antrenor”

„Întrebați-o pe ea dacă are nevoie de antrenor. Nu cred că are probleme că nu are antrenor. Ea știe cum trebuie să joace. În momentul în care a intrat pe teren, e numai ea acolo. Nu are ce să mai facă sau să îi spună antrenorul. Dacă tu nu știi ce trebuie să schimbi, degeaba îți spune antrenorul”, a declarat Ilie Năstase, conform Fanatik.

Ilie Năstase: „Îmi doresc ca Simona Halep să joace mai puține turnee mici”

„Nasty” mai consideră că Simona ar trebui să-și schițeze un alt program, sfătuind-o să-și canalizeze energia doar pe turneele importante.

„Pentru Simona Halep, nu mai contează locul în clasament! Dacă ai fost o dată numărul unu mondial, nu mai contează pe ce poziție te afli acum! Eu cred că pentru ea e chiar mai bine! Când era numărul unu, toate voiau să o bată pe ea!

Eu îmi doresc ca Simona să joace mai puține turnee mici, e mult mai importantă să fie odihnită și 100% la turneele mari. Eu n-aș juca turnee mici înaintea unui turneu de Grand Slam. Fiecare sportiv știe cum e mai bine”, a mai spus Năstase, conform sursei citate. 

Eliminată de la Dubai, Simona Halep se pregătește pentru Doha

Eliminată de Jelena Ostapenko în semifinalele turneului de la Dubai, Simona Halep n-are prea mult timp de respiro. Săptămâna viitoare, va lua startul în întrecerea WTA 1000 de la Doha, unde și-a aflat deja adversarele de pe tablou. Simona Halep, învinsă de Ostapenko în penultimul act de la Dubai, își cunoaște oponenta din primul tur de la Doha. Acolo, jucătoarea noastră o va întâlni pe Caroline Garcia (28 de ani, 70 WTA).

VIDEO Simona Halep, învinsă de Jelena Ostapenko în semifinala de la Dubai

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.