Campionate

Parizienii atacă agresiv arbitrajul după înfrângerea cu Nantes: „Totul era bum, bum, bum. Te împușc!”

Verratti&Mbappe// Foto: IMAGO / PanoramiC

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday, 20 February 2022

PSG nu acceptă al doilea eșec din acest campionat. Verratti și directorul sportiv Leonardo îl acuză pe „centralul” Lesage, după 1-3 cu Nantes.

După 1-0 cu Real, în Champions, PSG cade cinci zile mai târziu în Ligue 1, la patru luni și jumătate de la precedentul eșec suferit în campionat. Și ce înfrângere!

La fel ca în 2010. Antrenor era Kombouare

Sâmbătă seară, Nantes avea 3-0 la pauză, chiar dacă Mbappe, Neymar și Messi erau toți pe teren. Din august 2010 nu mai văzuseră parizienii un asemenea scor în Ligue 1, după 45 de minute. Au pierdut atunci, 1-3, în fața lui Sochaux. Pe banca roș-albaștrilor era Antoine Kombouare, actualul antrenor al lui Nantes!

Nimeni nu acceptă acest 1-3. Marco Verratti, unul dintre cei mai importanți jucători, și directorul sportiv Leonardo au pornit un atac agresiv împotriva „centralului” Mikael Lesage, criticat mai ales pentru că nu i-a dat al doilea „galben” lui Appiah la penalty-ul ratat de Neymar, la 1-3. 

„Cum e posibil să primim noi zece cartonașe galbene? Nici nu putem vorbi cu arbitrul. E singurul din lume care se poartă astfel. La 11 metri, e galben, e roșu. Cum să nu-i arăți galben? Arbitrii să-și asume responsabilitatea. Ne înfurie”.

Leonardo: „E Mbappe, nu fluier!”

Leonardo nu înțelege de ce Lesage a ignorat multe faulturi: „Spune nu, pentru că e Neymar, e Mbappe, nu fluier! E Messi, nu fluier, e PSG, nu fluier!”

Penalty-ul executat de Neymar

Sugerează că acesta ar fi fost planul arbitrului: „Aveam impresia că totul era bum, bum, bum. Te împușc!”.

139 de ziletrecuseră de la precedenta înfrângere suferită de PSG în Ligue 1: 0-2 la Rennes, pe 3 octombrie

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.