Liga 1

Noi detalii despre transferul încercat de CFR Cluj: „A fost o discuție. Varga s-a interesat de el”

Marco Dulca (în roșu) // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 februarie 2022

Cristi Dulca, selecționer naționalei de fotbal feminin, a dat detalii despre interesul lui CFR Cluj pentru fiul său, Marco.

Fostul fotbalist, care a dezvăluit în septembrie că CFR Cluj se interesează de mijlocașul Chindiei, spune că a existat o discuție pentru transfer, dar nu crede că Marco Dulca va ajunge sub comanda lui Dan Petrescu.

CFR Cluj s-a interesat de Marco Dulca

„A fost o discuție. Dar nu cred că se va face transferul. Domnul Varga s-a interesat de el”, a spus Cristi Dulca la emisiunea „DigiSport Matinal”.

11ani a petrecut Dulca Jr. la U Cluj, de când a început fotbalul până a plecat la Swansea, 2004-2015

Dulca a ajuns în vara lui 2019 la Farul, de la echipa sub 23 de ani a celor de la Swansea. După un an, a fost împrumutat la Chindia, iar în aceasta vară a fost transferat definitiv, în contul transferului lui Marian Aioani.

În acest sezon, sub comanda lui Emil Săndoi, Marco Dulca a fost un jucător de bază la Chindia. A jucat 23 de partide în toate competițiile, marcând un gol și oferind două assist-uri.

700.000 de euroe cota lui Marco Dulca, potrivit transfermarkt

Datorii la CFR Cluj

Inclusiv CFR Cluj, campioana ultimelor patru ediții ale Ligii 1, care a luat cei mai mulți bani din drepturile TV, dar și din participările în competițiile europene, are probleme financiare. Ardelenii au încasat în această săptămână abia o jumătate din salariul pe octombrie 2021! Unii dintre jucători, cei mai tineri, cu salarii mai mici, ar fi primit un procent mai mare, spre 70%.

A fost o încercare a conducerii clubului din Gruia de a mai detensiona situația din vestiar, unde jucătorii sunt tot mai nemulțumiți de situația creată. Mai ales în acest moment, când avansul față de FCSB s-a redus considerabil, iar CFR, cu un program mai greu decât rivalii, are nevoie să nu mai piardă puncte până la finalul sezonului regulat.

VIDEO Totul despre CFR Cluj - Rapid

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.