Liga 1

Un fundaș din Liga 1, în topul celor mai buni U23 din Europa: „Știu cât a muncit şi suferit în ultimul an!”

Un fundaș din Liga 1, în topul celor mai buni U23 din Europa: „Știu cât a muncit şi suferit în ultimul an!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 February 2022

Gică Hagi (57 de ani) este foarte mândru de fotbalistul său, Virgil Ghiță (23 de ani), care a fost inclus de către Marca, celebra publicație spaniolă, în topul celor mai buni fundași U23 din Europa.

Cei de la Marca au analizat statisticile din cele 17 ligi ale Europei și au realizat o ierarhie a celor mai buni apărători centrali sub 23 de ani. În acest clasament, fundașul de la Farul s-a clasat chiar pe locul trei, în fața unor nume importante precum Jules Kounde sau Ronald Araujo.

Gică Hagi, fericit pentru Virgil Ghiță

Antrenorul Farului s-a declarat foarte mulțumit de ceea ce a realizat Ghiță până acum și consideră că este firească includerea sa în acest top, având în vedere cât de mult muncește elevul său.

„Sunt fericit că avem fundaşul cel mai bun din România, care a ieşit U23 în Europa. Am văzut statistica şi a fost un sentiment de bucurie şi de mândrie, pentru că ştiu cât a muncit şi suferit în ultimul an Ghiţă. Bravo lui pentru tot ce a făcut anul trecut şi anul ăsta, pentru că a muncit, a ajuns într-o formă foarte bună. 

Ne bucurăm să avem cel mai bun fundaş din România, cotat foarte bine, văzut foarte bine de europeni. Nu e o statistică făcută în România, e făcută de cei de afară. Să fii al treilea în primii 20 din Europa înseamnă că avem un jucător foarte valoros, care e bun şi ne mândrim că e la noi în casă şi că are un sezon foarte bun”, a declarat Gică Hagi.

Sunt fericit că am realizat acest lucru. Am avut un sezon bun până acum. Sper să îl continui şi la fel de bun, de acum până se termină, şi vom vedea la finalul sezonului ce va fi
Virgil Ghiță, fundaș Farul

1,4 milioane de euroeste cota de piață a lui Virgil Ghiță, conform Transfermarkt

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.