Liga 1

Un fost campion al României îl atacă pe Gigi Becali: „Ce face dânsul acolo e amatorism”

Un fost campion al României îl face praf pe Gigi Becali: „Ce face dânsul acolo e amatorism”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 februarie 2022

Iulian Apostol, 41 de ani, fost campion al României cu Unirea Urziceni și ex-jucător al lui FCSB (2010), a vorbit în această seară la GSP Live despre problemele roș-albaștrilor și despre influența patronului Gigi Becali.

Fostul mijlocaș consideră că ceea ce se întâmplă la FCSB este amatorism, cu patronul care se implică la echipă fără să aibă cunoștințele necesare.

Apostol, fost internațional, a criticat și decizia celor de la FCSB de a nu-l folosi pe Keșeru, un jucător cu un salariu uriaș pentru nivelul fotbalului românesc.

>

„Acolo e greu să vorbești de performanță, atât timp cât un om care nu are nicio pregătire ia decizii pe bancă, în alcătuirea lotului. Nu are de unde să cunoască dânsul ceea ce se întâmplă în cadrul unei echipe, în ciclul săptămânal. 

Ceea ce face dânsul acolo este amatorism, este clar asta. Ținând cont că echipa este patronată de dânsul, cei care merg acolo trebuie să își asume. Acolo contează prea puțin pregătirea unui om care a făcut școală, care a urmat niște cursuri.

>

E strigător la cer să ai un jucător precum Keşeru, să îl plătești cu zeci de mii de euro pe lună și să tragi concluzii după o perioada atât de scurtă de timp”, a declarat Apostol la GSP Live.

25.000 de euro lunarîncasează Keșeru la FCSB

Iulian Apostol: „Când o să vedeți un dribling la noi, să mă anunțați și pe mine”

„Este o blasfemie și o bătaie de joc vizavi de bani să plăteşti în România salarii extraordinar de mari, pentru că fotbalul românesc este plictisitor. Nu că am avut un fotbal care să ne ţină lipiţi de televizor, dar parcă devine tot mai de neprivit. Prefer să mă uit la un meci din liga a doua din Belgia, e mult mai atrăgător. La noi, când o sa vedeți un dribling să mă anunţaţi și pe mine!, a mai declarat Apostol la GSP Live.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.