Stranieri

Chiricheș, integralist în victoria uriașă cu Inter! Reacția fanilor nerazzurri: „Îl facem să pară Beckenbauer” :D Ce i-au „găsit” în buzunare

Chiricheș, integralist în victoria uriașă cu Inter!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 February 2022

Vlad Chiricheș (32 ani) a fost integralist în victoria echipei sale din deplasarea cu Internazionale Milano, scor 2-0 pentru Sassuolo.

Fundașul român, în ciuda unor mici erori, a oferit siguranță clubului său, într-un meci în care Sassuolo pleca clar cu a doua șansă. Inter se afla într-o poziție favorabilă înaintea meciului, având în vedere că marii rivali de la AC Milan au scos doar un egal cu Salernitana aseară.

Chiricheș, om de bază în victoria cu Inter

Vlad Chiricheș a făcut un joc foarte bun și a fost unul dintre oamenii de bază din apărarea oaspeților. Chiar dacă în atacul campioanei Italiei au fost prezente nume importante, precum Edin Dzeko, Lautaro Martinez sau Alexis Sanchez, internaționalul român le-a ținut piept și a menținut tabela intactă în dreptul lui Inter, alături de colegii săi, care au făcut un meci mare.

Chiricheș, ironizat de fanii lui Inter: „Îl facem să pară Beckenbauer”

După meci, fanii lui Inter și-au exprimat dezamăgirea față de rezultatul favoriților, iar Chiricheș nu a scăpat nici el. Totuși, părerile au fost împărțite, unii l-au ironizat pe român, alții l-au apreciat.

  • „Îl facem să pară Beckenbauer, Nesta, Thuram...”
     
  • „Am făcut din Chiricheș un apărător de netrecut”
     
  • „Chiricheș a jucat meciul ăsta ca-n tricoul lui Napoli”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor lui Inter

Fanii lui Napoli s-au amuzat și ei - „Chiricheș golindu-și buzunarele”:

Sassuolo, victorii cu Inter, AC Milan și Juventus în acest sezon

Sassuolo continuă forma de zile mari împotriva echipelor mari din Italia. După ce au învins-o pe Juve cu 2-1, dar și pe AC Milan cu 3-1, a urmat rândul lui Inter.  Cu acest triumf, Sassuolo este pe locul 11, cu 33 de puncte, în timp ce Inter rămâne pe poziția secundă, cu 54 de puncte

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.