Liga 1

Mihai Stoica nu dezarmează: „Se poate orice, la ce joacă CFR. Petrescu a dat semnal clar”

Mihai Stoica nu dezarmează: „Se poate orice, la ce joacă CFR”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 februarie 2022

CFR Cluj - Rapid 2-1. Mihai Stoica a vorbit despre diferența de 8 puncte dintre CFR Cluj și FCSB, considerând că echipa sa trebuie să-și îmbunătățească evoluția pentru a ajunge din urmă campioana, care suferă vizibil.

„La cum ne-am prezentat aseară, distanța pare mică între noi și CFR. Mioveniul nu ieșea la joc, noi discutam doar de proporțiile scorului, apoi a venit un lanț de greșeli individuale inexplicabile. În a doua parte a meciului am încercat, fără prea multă imaginație, am avut ocazii, dar n-am marcat. Lamentabil. 

Când te uiți la CFR și vezi ce probleme are... Rapid avea minutul și ocazia în repriza a doua, părea că terenul a fost înclinat. Aici CFR a avut o șansă mare de tot, au ieșit Săpunaru și Rareș Ilie, jucaseră impecabil. Săpunaru, prin simpla sa prezență, are banderola și e Săpunaru, iar Rareș Ilie a făcut un meci de excepție, el și Morais au fost cei mai buni. Dar au ieșit, a marcat CFR și s-a terminat. Rapid n-are bancă, i-a pierdut pe Albu și Crepulja, foarte importanți.

Se poate orice, la ce joacă CFR. Petrescu a dat semnal clar, „Nu mai suntem ce am fost”, doar că nici noi nu suntem ce ne-am dori să fim”, a spus MM Stoica la Telekom Sport.

Cum stau CFR Cluj și Rapid în clasament

Dumitru Dragomir după victoria celor de la CFR cu Rapid: „Am văzut cea mai bună repriză a Rapidului de când a promovat”

>

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.