Box

KO înfiorător în MMA! Lovitura care i-a rupt 5 coaste adversarului și l-a trimis direct pe masa de operație

Momentul loviturii lui Koreshkov Foto: mmafighters

Articol de Andrei Petrescu  —  luni, 21 februarie 2022

Clipe de groază la duelul dintre Andrey Koreshkov și Chance Rencountre, disputat gala Bellator 274. 

Momentul s-a petrecut chiar în prima rundă a meciului dintre Koreshkov și Rencountre, când rusul a reușit o lovitură devastatoare de picior în coastele adversarului său. 

În urma acestei lovituri, Rencountre a fost făcut KO, și a fost operat de urgență, având 5 coaste și un plămân perforat.

„Chance este într-o stare bună. Le mulțumesc tuturor celor de la Bellator MMA, care ne-au ajutat cu tot ce a fost nevoie. felicitări lui Andrey Koreshkov și echipei sale pentru victorie”, a declarat Brian Butler, manager-ul lui Rencountre potrivit mmafighting

Chance Rencountre, 5 coaste rupte și un plămân perforat

Luptătorul american a ținut să transmită și el un mesaj fanilor, asigurându-i că se află într-o stare bună după operația la care a fost supus.

„Nu a fost lupta pe care mi-o imaginam, dar țin să-l felicit pe Andrey Koreshkov. De asemenea, le mulțumesc celor de la Bellator MMA din staff pentru toată munca depusă atât înainte de luptă, cât și după. 

Mă simt foarte bine protejat și îngrijit. Se întâmplă lucruri ghinioniste. Asta e viața. Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase, mă voi vindeca și voi reveni la ceea ce-mi place să fac în curând”, a scirs acesta pe instagram.

Citește alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.