Stranieri

Costel Gâlcă, dat afară după numai 3 luni de ultima clasată din Arabia Saudită

Costel Gâlcă (49 de ani) nu mai este antrenorul lui Al Hazem, ultima clasată din prima ligă a Arabiei Saudite.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 February 2022

Costel Gâlcă (49 de ani) nu mai este antrenorul lui Al Hazem, ultima clasată din prima ligă a Arabiei Saudite. 

Costel Gâlcă a rezistat doar 3 luni pe banca lui Al Hazem. Instalat în decembrie, tehnicianul român a avut un obiectiv clar, salvarea echipei de le retrogradare. A obținut doar 3 puncte în 8 etape, iar conducerea a luat o decizie radicală, anunând astăzi despărțirea oficială.

Șansele ca Al Hazem să rămână în primul eșalon sunt minime. Ocupă ultimul loc, cu doar 14 puncte obținute. Prima poziție care asigură salvarea este la 7 lungimi în față, când mai sunt de disputat doar 9 runde.

Costel Gâlcă, demis din Arabia Saudită

Pentru Costel Gâlcă, Al Hazem a fost a treia formație pe care a pregătit-o în Arabia Saudită, după Al Tawen și Al Fayha. În toamna anului 2021, antrenorul a fost aproape de o revenire în Liga 1, fiind ofertat de Sepsi Sf. Gheorghe.

În acest moment, Cosmin Contra rămâne singurul antrenor român din Arabia Saudită. Al-Ittihad, formație pe care o conduce fostul selecționer, este lider detașat, 7 puncte peste Al-Nasr, principala urmăritoare.

VIDEO Costel Gâlcă, momentul adevărului: „Nu m-am simțit valoros și apreciat la FCSB! Becali suna, dar nu făceam ce-mi cerea”

>

Citește și alte știri din fotbalul mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.