Liga 1

Gigi Becali duce improvizațiile la următorul nivel: „Am vrut să îl bag atacant, dar mi-au zis că mă fac de râs!”

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a luat în calcul varianta de a-l folosi în atac pe închizătorul Malcom Edjouma (25 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 February 2022

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a luat în calcul varianta de a-l folosi în atac pe închizătorul Malcom Edjouma (25 de ani). 

Gigi Becali l-a transferat pe Malcom Edjouma de la Botoșani, declarându-se încântat: „E închizătorul pe care l-am visat mereu, ofensiv, care iese cu mingea la picior”. 

După primele două partide jucate de mijlocașul francez în tricoul celor de la FCSB, finanțatorului i-a venit altă idee. În absența lui Claudiu Keșeru, tras pe „linie moartă”, Becali ar fi vrut să îl folosească pe Edjouma în ofensivă. 

Malcom Edjouma, dorit de Gigi Becali în atac la FCSB

„Până la urmă, o să iau doi baschetbaliști care să dea cu capul. Eu m-am tot gândit să-l băgăm atacant pe Malcom Edjouma, dar nu vor ei (n.r. colaboratorii de la FCSB). Tot m-am gândit, dar nu vor ei. 

Au zis că ne facem de râs. Bine, mă, înseamnă că am vorbit o prostie. El e cel mai bun închizător din România, eu așa cred”, a spus Gigi Becali, la Pro X. 

Malcom Edjouma, noul favorit al lui Gigi Becali

Pentru a fi sigur că-l ia pe Malcom de la Botoșani, Gigi i-a oferit niște condiții financiare excelente: un salariu lunar de 14.000 de euro și 50.000 de euro la semnarea contractului! Ceea ce înseamnă că francezul va încasa 220.000 de euro de-a lungul acestui an, cel mai mare venit pe care îl are de când a început să joace fotbal.

FC Botoșani s-a ales cu 330.000 de euro și va mai primi 10 la sută din suma unui viitor transfer al lui Edjouma.

Malcom Edjouma

Becali crede că-l va putea vinde cu un preț foarte bun, drept dovadă, i-a fixat o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. Francezul are 25 de ani, deci vârsta lui încă e una bună, care-i permite să spere că ar mai putea prinde un transfer important.

VIDEO Dumitru Dragomir despre situația de la FCSB: „Sunt prea tineri pentru a lua campionatul”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.