Opinii

Doha - România 3-1

Editorial CTP

Articol de Cristian Tudor Popescu  —  luni, 21 februarie 2022

După Dubai, la Doha, Simona Halep se află tot în deșert: continuă cu același tenis închistat, la țăcăneală, așteptând greșeala adversarei. 

Cred că și actuala ei condiție fizică nu îi mai oferă nicio perspectivă să câștige jucând așa în fața unei adversare care nu face decât să intre în teren și să o atace suficient de puternic și precis. Ceea ce a făcut Caroline Garcia.

Simona Halep, învinsă fără drept de apel de Caroline Garcia la Doha. Foto: Imago

Irina Begu a dat peste altă Petra Kvitová decât acum o săptămână. Dubla campioană de la Wimbledon și-a scos la vedere clasa, în mod clar superioară celei a Irinei.

Un set lung și frumos, de tenis exploziv, tăios și fin în același timp, a oferit Sorana Cîrstea în compania marii campioane Garbiñe Muguruza.

La sfârșitul zilei, a venit și o victorie. Jaqueline Cristian a eliminat-o în două seturi, 6-4, 6-3, pe redutabila Elena Rybakina, favorita 11 a turneului. 

Un joc plin de elan, de dinamism, a arătat Draqueline, cu servicii excelente, nu numai primul, dar și al doilea, cu un „kick” intens, deranjant chiar și pentru înalta Elena. 

În momentele importante a fost curajoasă, încercând și reușind să facă ea punctul, nu să joace pe mâna Rybakinei. Jaqueline are șanse în turul 2, unde va întâlni altă rusoaică, pe Daria Kasatkina.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.