Box

Mike Tyson, afirmație șocantă: „Moartea mamei mele a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat”

Mike Tyson // FOTO: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 februarie 2022

Cunoscut drept unul dintre cei mai duri și mai buni pugiliști din istorie, Mike Tyson a făcut o afirmație șocantă legată de decesul mamei sale.

Fostul campion la categoria grea a vorbit în podcastul lui Shannon Sharp, fost jucător în NFL, despre cariera sa și despre decesul mamei sale, când el avea 16 ani.

Mike Tyson, afirmație șocantă despre decesul mamei sale

„Moartea mamei mele a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat. Ea avea grijă de mine ca de un bebeluș. Așa nu aș fi intrat niciodată în luptele de stradă și nu m-aș fi apărat niciodată.

La 14 ani am crezut că pot fi campion mondial. Am câștigat campionate naționale, avem record de knockout-uri. Am devenit profesionist și viața mi s-a schimbat când am devenit campion mondial”, a declarat Tyson, citat de Marca.

Am fumat marijuana doar pe finalul carierei. În ultimii doi ani. Am început în 1997 și nu m-am putut opri. Știam că are beneficii, dar era ilegală. Sunt o persoană diferită atunci când nu o consum.

- Mike Tyson

Cine este Mike Tyson

Mike „Ironman” Tyson  și-a început cariera în 1985, fiind considerat unul dintre cei mai buni pugiliști din istorie. S-a retras în 2005. Tyson fost campion mondial la categoria grea la 20 de ani, fiind în cel mai tânăr din istorie. În 1992 a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol, fiind eliberat pentru bună purtare după 3 ani. 

50 de victoriiîn 58 de meciuri are Mike Tyson, 44 fiind prin KO

La începutul carierei, „Ironman” Tyson a stabilit un record greu de egalat: a câștigat primele 19 meciuri prin KO, 12 dintre ele în prima rundă. În 1986 a câștigat prima centură, WBC, și în 1987 a adăugat și centurile WBA și IBF. A fost primul și singurul pugilist care a deținut la categoria grea centurile WBA, WBC și IBF.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.