Liga 1

Ultimele detalii despre situația lui Filip: „Între mine și el au fost momente neplăcute” » Ce urmează pentru fundașul lui Dinamo

Steliano Filip // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 februarie 2022

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dat detalii despre situația lui Steliano Filip, care a vrut să plece în această iarnă de la club.

Fundașul stânga de 27 de ani s-a plâns de multe ori că nu este lăsat să plece, dorind să renunțe la contractul care expiră în 2023 din cauza fanilor care l-au amenințat. După încheierea perioadei de transferuri, Filip nu a reușit să plece și a revenit la antrenamentele lui Stoican.

Ce se întâmplă cu Steliano Filip

„În cazul lui Steliano am avut dreptate când am decis să nu dăm curs solicitărilor de a deveni jucător liber de contract. Avem un jucător de valoare în lot, care va putea juca din nou. Am speranța ca suporterii dinamoviști să îl reprimească printre ei și să trecem peste momentele tensionate care au existat.

Între mine și Steliano au fost momente destul de neplăcute, dar nu cred că lucrurile acestea trebuie să primeze. Trebuie să ne uităm către interesul echipei și să lăsăm lucrurile să meargă în această direcție. Acum mă înțeleg bine cu el.

Se pregătește bine, este cu mintea la Dinamo. Este evident că se gândește la ce ar trebui făcut, astfel încât lucrurile să meargă mai bine. Este un „câine” adevărat și sperăm să fie arătat pe teren.

Este conștient și regretă ce a făcut, că l-a luat gura pe dinainte. El este puțin mai coleric. Ceea ce contează este faptul că este un dinamovist și îi rog pe suporteri să îl susțină”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Radio Dinamo 1948.

14 meciuria adunat Steliano Filip în actuala ediție pentru Dinamo

VIDEO Flavius Stoican a făcut poze cu tinerii suporteri după Dinamo - Gaz Metan 4-0

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.