Tenis

Simona Halep a găsit explicațiile eșecului de la Doha: „Nu am simțit prea bine mingea” + Când alege noul antrenor

Simona Halep Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 22 February 2022

Simona Halep (30 de ani, 27 WTA) s-a întors azi în țară după ce a fost eliminată din turul 1 al turneului de la Doha de Caroline Garcia (28 de ani, 76 WTA), scor 4-6, 3-6.

La sosirea pe aeroport, Simona a vorbit despre meciul cu Garcia și a explicat motivele pentru care a avut o prestație slabă împotriva franțuzoaicei .

„Eu consider că mereu se poate mai mult, așa gândesc zi de zi. Am jucat destul de slab, nu am simțit prea bine mingea pentru că a fost un vânt puternic, dar și ea a fost foarte agresivă.

Sunt supărată, trebuie să văd ce pot face împotriva acestor jucătoare, care lovesc foarte puternic. O să joc turneele pe care le joc mereu, am clasament bun încă”, a declarat Simona potrivit digisport.

Simona Halep: „O să vină ziua în care îmi iau antrenor”

După ce a participat la turneele de la Dubai și Doha fără un antrenor, Simona a vorbit despre momentul când va angaja un nou tehnician în staff-ul ei, neagând posibilitatea unei noi colaborări cu Darren Cahill.

„Tot timpul am spus că antrenorul e foarte important, dar acum nu am un plan. Cu siguranță o să apară un antrenor, pentru că e greu la acest nivel să fii singură. Nu trebuie să așteptați, nu e un lucru vital. 

O să vină ziua în care îmi iau antrenor, vreau să-l aleg pe feeling. Darren are o jucătoare acum, nu se pune problema”, a precizat Halep pentru sursa citată.

Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea de la Doha

Simona Halep a fost de nerecunoscut în disputa cu Garcia, dar are timp să își revină până la următoarea competiție. Românca va reintra în circuit pe 7 martie, la Indian Wells, turneu unde are de apărat turul 3 atins în 2021. 

După Indian Wells va continua la Miami, apoi va juca în premieră pe zgura verde de la Charleston.

Programul Simonei Halep în perioada următoare:

  • Indian Wells » 9-20 martie
  • Miami » 22 martie - 3 aprilie
  • Charleston » 4-10 aprilie

Citește alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.