Liga 1

FRF a stabilit data alegerilor » Burleanu n-are contracandidat la președinția Federației, iar scrutinul e doar o formalitate

Articol de Remus Răureanu  —  Tuesday, 22 February 2022

Federația Română de Fotbal își va alege noul președinte în aprilie, iar Răzvan Burleanu este favorit la victorie.

FRF a convocat Adunarea Generală pentru 12 aprilie, dată la care vor avea loc alegerile pentru președinție.

Alegerile FRF vor avea loc pe 12 aprilie. Burleanu n-are contracandidat!

Până acum nu a anunțat nimeni că ar candida împotriva lui Burleanu, astfel că actualul șef al FRF este favorit pentru câștigarea celui de-al treilea mandat.

Adunarea Generală a FRF conține spre 280 de membri și aproape toți îi sunt fideli lui Răzvan, așa că el nu riscă să piardă postul nici măcar dacă toată Liga 1 votează împotriva lui. În alegerile de la Federație, cluburi cum sunt CFR, FCSB, Dinamo au câte un vot, la fel cum au și echipe de fotbal feminin, școli de juniori, formații din Liga 3.

Un concurent puternic, așa cum a fost Lupescu în alegerile trecute, este exclus să mai apară, întrucât el nu ar avea timpul necesar pentru desfășurarea campaniei electorale. 

Pe FRF nu o interesează de Liga 1

Gazeta Sporturilor a scris luni despre Comitetul Executiv al FRF programat azi și despre discuțiile care vor avea loc. Pe lista cu subiectele de discutat în ședința de marți a Comitetului Executiv nu apare nimic despre criza din Liga 1. 

FRF nu a inclus pe ordinea de zi nimic din ceea ce arde în prima ligă. Clincenii și Gaz Metan abia mai continuă în competiție, ambele au pierdut jucători, antrenori și nu mai au bani. Există însă „aprobare regulament contract pentru echipa națională de nevăzători”. E mai important pentru Burleanu decât este faptul că eșalonul de elită se subțiază.

VIDEO Primele probleme pentru Edi Iordănescu la echipa națională: „Nu toate cluburile au deschidere!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.