Campionate

Real Madrid a pus ochii pe un superstar din Premier League: „E visul lui Florentino Perez”

Pe lângă transferul lui Kylian Mbappe, Real Madrid este interesată și de serviciile senegalezului Sadio Mane (29 ani), anunță presa spaniolă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 februarie 2022

Pe lângă transferul lui Kylian Mbappe, Real Madrid este interesată și de serviciile senegalezului Sadio Mane (29 ani), anunță presa spaniolă.

În ultimii ani, Realul nu a mai cheltuit sume exorbitante pentru transferuri, așa cum a obișnuit în trecut. Florentino Perez, președintele clubului, a preferat să dezvolte infrastructura clubului, oferind astfel șanse tinerilor fotbaliști de pe Santiago Bernabeu. 

Acum însă, după ce Real Madrid nu a mai impresionat în Liga Campionilor din 2018, atunci când reușea să câștige al treilea trofeu consecutiv, Florentino Perez e dispus să aducă nume importante pe Bernabeu.

Sadio Mane, una dintre țintele lui Real Madrid

Real Madrid vrea să-l aducă în vară pe Kylian Mbappe, mai ales că francezul nu a dat semne că și-ar dori să-și prelungească contractul cu PSG. Însă madrilenii nu se opresc aici. Perez, președintele lui Real, își dorește mai mult.

Sadio Mane, extrema lui Liverpool se află de asemenea pe lista „galacticilor”. Potrivit publicației spaniole Fichajes, senegalezul, recent câștigător al Cupei Africii, este visul lui Florentino Perez de mai mult timp. 

Totuși, Mane mai are contract până în vara lui 2023 cu Liverpool, ceea ce înseamnă că Real Madrid va trebui să vină cu o sumă impresionantă pentru a putea emite pretenții la transferul pe Bernabeu al senegalezului.

80 de milioane de euroeste cota de piață a lui Sadio Mane, conform Transfermarkt.com

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.