Liga 1

Gigi Becali se ia de Nicușor Dan, după ce FCSB a pierdut procesul cu Primăria: „Săracul, el atât poate”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 februarie 2022

Gigi Becali a reacționat după ce GSP a scris astăzi că FCSB a pierdut un proces cu Primăria București, căreia trebuie să îi achite mai mult de un milion de lei din cauză că nu a plătit chiria pentru 15 meciuri disputate pe Arena Națională. 

Omul de afaceri a spus ca va face recurs și că va accepta decizia finală a Instanțe și a avut un discurs dur la adresa lui Nicușor Dan, primarul Capitalei. Becali acuză faptul că actualul edil nu vrea să recunoască înțelegerea pe care o făcuse în 2017 cu Gabriela Firea, fostul primar. 

Gigi Becali îl atacă pe Nicușor Dan, după ce a pierdut procesul cu Primăria

„Nu avem, mă, bani datorați! Noi am convenit cu Primăria și am zis «Uite, dăm bani pentru gazon și scădem din chirie». Nu aveau bani de gazon.  Și acum nu vor să se mai țină de cuvânt!

Ce să vorbești,mă? Ce să vorbești? El, săracul, Dan... Nici nu vreau să mai fac păcat. Ce să facem? Săracul Dan, el nu știe, săracul. El nu trebuie lăsat acolo! Trebuie să se ducă acolo unde poate el. Ce știe el? El nu poate, mă, săracul. Nu poate. Lumea care l-a pus a greșit. El nu poate. Nu vedeți că nu poate? El nu poate! 

O să facem recurs. Nu se face recurs? Facem și vedem ce zice Instanța. Avem dreptul la recurs. Și gata. Vom respecta ce zice Instanța. Dacă judecătorul zice să plătim, vom plăti. Ce să facem? Mai poți face ceva? E drept, nu e drept, dacă judecătorul zice să plătim, noroc și la revedere. Plătim!”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali a plătit în 2017 pentru gazonul de pe Arena Națională

În vara anului 2017 a fost înlocuit gazonul de pe Arena Națională. Becali a anunțat atunci că avea o înțelegere cu Primăria pe care o conducea fina lui, Gabriela Firea: 

„O să punem câte 200.000 de euro eu și Primăria ca să schimbăm terenul. Suma cu care contribuie FCSB va fi scăzută ulterior din chiria pe care ar trebui s-o achităm". 

Clubul a procedat astfel și nu a mai plătit chiria pentru 15 meciuri pe care le-a disputat pe Arena Națională. Primăria a apelat la instanțe ca să recupereze banii și a câștigat deja de două ori. FCSB mai are posibilitatea unui recurs. 

VIDEO Paul Cazan, despre lupta la titlu din Liga 1: „Jucătorii de la FCSB joacă pentru ei”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.