Nationala

Anamaria Prodan îi face reclamă puternică lui Stanciu: „E brand național. Cum să nu-l convoci?!”

FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 februarie 2022

Impresara Anamaria Prodan (49 de ani) consideră că Nicolae Stanciu (28 de ani), fotbalist pe care îl reprezintă, ar trebui convocat la echipa națională în continuare, chiar dacă va evolua în China. 

Transferul lui Nicolae Stanciu de la Slavia la Wuhan Three Towns e rezolvat de mai bine de o săptămână. Anamaria Prodan îi ia apărarea fotbalistului pe care îl reprezintă. Spune că Edi Iordănescu nu îl poate ignora.

Anamaria Prodan: „Nicolae Stanciu e bun național!”

„Astea sunt discuțiile pe care le avem de fiecare dată. Și când a plecat în Arabia Saudită s-a zis gata, i s-a închis cariera.

Stanciu e brand național și unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are națională. Nu știu dacă cineva și-ar permite să nu-l convoace din China, unde campionatele sunt atât de puternice...

Hai să ne fie cu iertare, nu prea putem ridica ochii. Asta este, mai sunt și jucători care sunt chemați la naționala SUA din Europa”, a spus Anamaria Prodan, la Pro X. 

Calea lui Stanciu către națională, blocată de Covid-19 și de fusul orar

Fostul internațional al Petrolului, Florin Pârvu (46 de ani), antrenorul echipei de tineret a chinezilor de la Henan Jianye, a vorbit despre restricțiile extrem de dure impuse în China și despre ce probleme va avea Stanciu când va sosi din Europa în China, care ar putea face imposibilă convocarea lui la echipa națională.

Nu mai poate merge la națională. Fusul orar e cea mai mare problemă. Sunt 6 ore diferență între China și România, iar restricțiile împotriva COVID-19 chiar sunt restricții. Stanciu, ca să ajungă la noul club, are nevoie de 21 de zile. Stă 14 zile în carantină, chiar dacă e vaccinat, și are alte 7 zile de monitorizare la club.
- Florin Pârvu, fost mijlocaș Petrolul

VIDEO Anunț categoric al lui Edi Iordănescu: „Stanciu rămâne sută la sută la echipa națională!”

>

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.