Liga 1

Anamaria Prodan nu renunță la „Reghecampf”: „Trebuie să-l păstrez” » Antrenorul i-a pus o condiție

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 februarie 2022

Aflată în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan spune că vrea să-i păstreze numele de familie. Antrenorul lui CSU Craiova pune o condiție.

După 15 ani de relație, Reghecampf a anunțat în octombrie că se desparte de Anamaria Prodan, iar de atunci, cei doi se află în mijlocul unui scandal.

Anamaria Prodan: „Vreau să păstrez numele lui Reghecampf”

Azi, impresara a spus că vrea să păstreze numele soțului său, invocând motive birocratice.

Voi păstra acest nume. Nu putem să fim toți cu o mie de nume, fiecare copil cu un nume. Mai plecăm și noi din țară și iar e deranj până se găsește cine e cu cine. Noi suntem familie mare. Trebuie să-l păstrez. Am toate actele din America și Dubai, de proprietăți pe acest nume. E foarte greu. E un nume frumos, merge cu Anamaria. Toată lumea așa mă cunoaște”, a spus Anamaria la ProX.

Reghecampf: „Sunt de acord doar dacă mă roagă Bebe. Pe ea oricum nu o cheamă Prodan, ci Tănase”

Duminică, antrenorul de la CSU Craiova, a spus că ar fi de acord ca Anamaria să-i păstreze numele, dar cu o condiție. 

„Aș fi de acord să-mi păstreze numele doar dacă mă roagă Bebe. Dar nu cred că se va întâmpla asta. Nu vrea s-o cheme Reghecampf. Ea vrea să fie Prodan. Își pune numele Prodan! Ce, nu poate să facă asta?! Mâine vine cu certificatul de naștere. Îl face 3D.

Ea a zis de multe ori că o să-i pună lui Bebe numele Prodan. Păi, pe tine nici nu te cheamă Prodan, în primul rând. O cheamă Dumitrescu. Eu am luat-o Anamaria Dumitrescu. Fusese căsătorită cu Tibi Dumtirescu. 

Pe mama ei o chema Ionela Tănase, era numele de călătorie al Ionelei. Și Prodan nu știu de unde a venit... De la familie. Nu am întrebat-o niciodată. «Ana, de ce toată lumea îți spune Anamaria Prodan? Prodan – Reghecampf. Pe tine te cheamă Tănase. Tatăl tău se numea Tănase». 

Prodan cred că e numele de fată al Ionelei. Unchii Anei, frații Ionelei, erau Prodan. Pe ea o cheamă Anamaria Reghecampf. De unde Prodan? Când am cunoscut-o o chema Anamaria Ionela Dumitrescu”, a spus Reghecampf în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.