Stranieri

Naționala Ungariei a pus ochii pe doi fotbaliști români. Selecționerul vrea să-i naturalizeze

Selecționerul Ungariei, italianul Marco Rossi (57 ani), este interesat de Claudiu Bumba (28 ani), golgheterul lui Kisvarda, și de Marius Corbu (19 ani), mijlocaș la Academia Pușcaș. Antrenorul vrea să îi naturalizeze.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 februarie 2022

Selecționerul Ungariei, italianul Marco Rossi (57 ani), este interesat de Claudiu Bumba (28 ani), golgheterul lui Kisvarda, și de Marius Corbu (19 ani), mijlocaș la Academia Pușcaș. Antrenorul naţionalei vrea să îi naturalizeze.

Marco Rossi se află pe banca tehnică a reprezentativei maghiare din 2018 și admite că ar vrea să aibă la dispoziție doi jucători români, mai ales că ambii fotbaliști în cauză evoluează în prima ligă din Ungaria.

Marco Rossi vrea să-i naturalizeze pe Claudiu Bumba și pe Marius Corbu

„Claudiu Bumba joacă bine de când a început să evolueze pentru Kisvarda. E un băiat interesant. Trebuie văzut care este situația sa și dacă poate fi naturalizat. Este un jucător bun. Dacă poate fi naturalizat, cu siguranță este interesant”, a spus Marco Rossi pentru Prosport.

„Și nu este doar el. Și Corbu este un jucător foarte interesant. Dar la el este mai greu cu naturalizarea”, a adăugat tehnicianul în vârstă de 57 de ani.

Naționala Ungariei sărbătorind cu fanii, Euro 2020

Claudiu Bumba, ajuns deja la 28 ani, a jucat un meci pentru reprezentativa mare a României în 2012. El evoluează la Kisvarda din 2019, iar înainte a mai trecut pe la FC Baia Mare, ASA Târgu Mureș, AS Roma Primavera, Hapoel Tel Aviv, Dinamo, Concordia Chiajna și Adanaspor. 

Celălalt fotbalist menționat de Rossi, Marius Corbu, are 19 ani și a ajuns la Academia Pușcaș în 2020 de la Csikszereda.

6 goluri și 4 pase de gola reușit Claudiu Bumba în 19 meciuri în acest sezon pentru Kisvarda

4 goluriîn 20 de meciuri a reușit Marius Corbu în acest sezon pentru Academia Pușcaș

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.