Pariuri sportive

Napoli - Barcelona: Totul sau nimic pentru catalanii lui Xavi! Cum arată cotele și care sunt pariurile care îți diminuează riscurile azi

Articol de Alberto Boțoghină  —  joi, 24 februarie 2022

Napoli și Barcelona se întâlnesc azi, de la 22:00, în manșa secundă a 16-imilor din UEFA Europa League. Confruntarea din Italia pornește de la 1-1, rezultat înregistrat săptămâna trecută, pe Camp Nou.

După o primă manșă în care Barca a dominat și a avut ocaziile mai clare, dar nu a reușit să câștige, ambele grupări au mers pentru etapa de campionat.

Barcelona a distrus-o pe Valencia, chiar pe Mestalla, scor 4-1, cu o triplă marcată de Aubameyang, în timp ce Napoli a fost total neconvingătoare în fața echipei lui Răzvan Marin: doar 1-1 la Cagliari.

Duelul direct de azi este unul total imprevizibil. Dacă va avea același scenariu ca în tur, atunci catalanii lui Xavi au prima șansă. Dacă Napoli își va asuma faptul că joacă acasă și va controla partida, atunci italienii pot avea un mare avantaj.

Ambii tehnicieni au probleme importante de lot! Napoli s-ar putea să nu se bazeze pe căpitanul Insigne, încă în dubii din cauza unei accidentări, iar Anguissa, Lobotka, Tuanzebe, Malkuit și Lozano au și ei șanse reduse să fie refăcuți la timp.

Eric Garcia, Depay, Ansu Fati, Sergi Roberto și Umtiti sunt numele importante care lipsesc de la Barcelona, alături de Dani Alves, scos de pe lista de Europa League de Xavi.

Trei PONTURI pentru Napoli - Barcelona:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,85 la Superbet
  • Barcelona se califică - cotă 1,85 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,65 la Superbet
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.